Nejlepší módní kampaně roku 2016

Nejlepší módní kampaně roku 2016

Vrátili jsme se do nedaleké minulosti a prošli si kampaně, které nás provázeli rokem 2016. Z nich jsme vybrali ty, které nás zaujaly nejvíce…

Když bychom měli zhodnotit rok 2016 z pohledu reklamních kampaní, pak musíme konstatovat, že to byl velmi silný rok. Jistě si vzpomenete na jarní kampaň Alexandra Wanga, kterou nafotil Steven Klein a kterému se podařilo zachytit každodenní život #WangSquad. Nebo Miuccia Prada, která je známá pro svou lásku k objevování nových tváří na módní mola i pro své kampaně. Ta podzimní přinesla netradiční barevné fotografie z rukou Stevena Miesela.

Oproti tomu značka Balmain vsadila na klasiku v podobě super modelek z devadesátých let a Clavin Klein vedle sebe dokázal seřadit pro svou kampaň #MyCalvins 27 legendárních jmen nejenom z modelingu, ale také z hudby a filmu. Marc Jacobs se zaměřil na různorodé postavy, které mu přinášejí inspiraci, zatímco značka Gucci „poztrácela“ své módní děti v ulicích Berlína a Tokia.

Z mnoha módních kampaní, které nás provázely od jara až do zimy rokem 2016, jsme náš výběr zúžili na symbolických deset. To je číslo, které vystihuje kampaně, jež nás nadchli z módního hlediska, z odvážného pojetí, z netradičního ztvárnění nebo prostě jen proto, že se nám zdají opravdu cool!

 

BALENCIAGA Fall 2016

 

BALMAIN, spring 2016

 

CÉLINE spring 2016

 

COACH fall 2016

 

GUCCI spring 2016

 

CHANEL fall 2016

 

LOUIS VUITTON spring 2016

 

MARC JACOBS spring 2016

 

MIU MIU fall 2016

 

MOSCHINO spring 2016

fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram