Nejlepší podzimní dekorace do vašeho obydlí

Nejlepší podzimní dekorace do vašeho obydlí

Dny se krátí a je chladnější počasí, to znamená jediné – ten pravý podzim je už s námi. Zůstává otázkou, zdali jste si už připravili podzimní dekoraci? Pokud ne, pojďte se s námi podívat na zajímavé tipy pro vaše domovy. 

zdroj: pexels.com

Také si s radostí zdobíte dekoracemi celý dům nebo byt podle ročního období? Podzim nabízí nepřeberné možnosti a krásné dekorace například na stůl, dveře nebo kamkoliv se vám jen zlíbí.

Věnec v hlavní roli

Podzimní věnec je taková nutnost pro všechny řádné hospodyňky. Kdo by si nechtěl vyzdobit vstupní dveře nebo jídelní stůl? Stačí si koupit pár základních věcí nebo je nasbírat v přírodě a máte krásný věnec natotata. Můžete věnec vyrobit z šišek, barevných listů, starých novin, sušených květin nebo kukuřice.

zdroj: pinterest.com

Dekorace na stůl

Kdo by se nechtěl pochlubit návštěvě s krásně přichystaným jídelním stolem? Vžijte se do role designéra nebo aranžéra a proměňte svůj domov v podzimní oázu klidu. Můžete na stůl přehodit menší ubrus a rozsypat po stole malé usušené větvičky, šípek a kaštany. Nebo si kupte úzký tác a ozdobte jej dýněmi. K dokonalosti to dotáhnete svíčkami nebo umělými světýlky.

zdroj: pinterest.com

Dýně

Další skvělou dekorací je beze sporu dýně. Co by také mohlo být více podzimní než právě dýně? Je několik možností, jak díky ní můžete vyzdobit svoje obydlí. Ze samotné suroviny můžete vymyslet hned několik krásných dekorací nebo dýni jen tak dát do prostoru a vyřezat ji.

zdroj: pinterest.com

Svíčka z dýně

Možná vás to překvapí, ale lze poměrně snadno vyrobit svíčku z vydlabané dýně. Veškerý obsah vydlabeme a dýni necháme proschnout. Pak připravíme větší množství vosku, rozpustíme a nalijeme do dýně. Nahoru může přijít ozdoba v podobě větviček, květin nebo flitrů. Můžete si také ulehčit přípravu a do dýně vložit přímo tlustou svíčku a ozdobit její okolí.

zdroj: pinterest.com

Květina v dýni

Další překrásnou výzdobou do vašeho domu může být květina v dýni. Stačí jen vydlabat středně velkou nebo větší dýni a dovnitř natlačit aranžovací hmotu florex a nachystat si potřebné ozdoby, květiny a další dekoraci. Pak je stačí postupně napíchávat do hmoty a vytvoříte tak krásnou květinu v dýni, kterou můžete dát na stůl, podlahu i před dveře.

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram