Nejluxusnější rouška na světe má 3 040 diamantů a je od značky Jacob & Co

Nejluxusnější rouška na světe má 3 040 diamantů a je od značky Jacob & Co

Roušky jsou momentálně součástí života nás všech. Jak ale vypadá ta nejluxusnější? Zdobí ji 3040 diamantů a představuje ji značka Jacob & Co, špičkový prodejce luxusních dámských i pánských hodinek a šperků. 

Zdroj: telegraph.co.uk

Roušky nejsou běžným sortimentem, který by značka Jacob & Co nabízela. Mezi pestrou nabídku luxusních hodinek a šperků ale přece jen jednu přidala. Nikoho snad nepřekvapí, že se nejedná o obyčejnou jednorázovou roušku, ale o roušku, kterou byste jen tak nevyhodili. Zdobí ji totiž neuvěřitelných 3040 diamantů. Rouška je tak originálním a velmi luxusním módním doplňkem pro jakoukoli důležitou příležitost. Celá rouška váží 156,9g a navržena byla návrhářem a majitelem této značky - Jacobem Abarbem. 

Značka Jacob & Co spolupracuje s mnoha celebritami, které si oblíbily Abarbovy hodinky pro své pečlivé zpracování, díky kterému hodinky skrývají více než je na první pohled zřejmé. Mají v sobě totiž například duhu tvořenou vzácnými kameny, mini ruletu, a nebo dokonce vlastní miniaturní sluneční soustavu. S nejluxusnější rouškou světa si proto museli také náležitě pohrát. Celá je totiž vyrobená ručně a její tělo tvoří síť z 18karátového bílého zlata a drahokamů, která má navozovat efekt opravdové látky. Střih roušky kopíruje střih klasické zdravotnické roušky, je však navržen pouze jako doplněk k opravdové ochranné roušce, ani sebe pečlivější síť zlata a drahých kamenů totiž bohužel není natolik jemná, aby dokázal zachytit viry. 

S touto maskou dáváte totiž prý světu najevo, že si vážíte nejen zdraví a bezpečí sebe i okolních lidí, sdílíte tak i potřebu trochu zazářit. Rouška je údajně i měkká a pružná a její nošení by mělo být velmi pohodlné. 

Zdroj: telegraph.co.uk

Zdroj: telegraph.co.uk

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram