Nejmódnější šéfredaktorky světa

Nejmódnější šéfredaktorky světa

Pokud byste módní znalce požádali o vyjmenování nejznámějších šéfredaktorů časopisu VOGUE, většina by rychle odpověděla Anna Wintour. Ale existují i další módní experti a redaktoři...

Právě proto jsme pro vás vytvořili tento seznam nejmódnějších lidí, kteří měli možnost podílet se na tvorbě nejznámějšího módního časopisu. Rozhodně se máte na co těšit, protože mají módu v malíčku a vědí jak na to. 

Julia Pelipas - módní ředitelka Vogue na Ukrajině

Julie si velmi oblíbila elegantní styl, který jí opravdu sluší. Není to ale ledajaký elegantní styl, ale takový street style. Miluje výstřihy, velké náušnice a hlavně pohodlí. Inspirujte se jejími nápady a zkuste kombinaci, kterou ona umí dokonale sladit.

Elaine Welteroth - šéfredaktorka Teen Vogue

Výrazná ženská osobnost, kterou nelze přehlédnout. Nejen, že ji všude poznáte díky jejím výrazným vlasům, protože má nádherné andělské prstýnky, které ji může leckdo závidět. Ale i s módou to skvěle umí. Její styl je šik, hravý a vhodný pro mladé dívky či ženy. 

Kirby Marzec - editorka doplňků v Teen Vogue

Kirby je vhodnou inspirací pro ty, kteří mají rádi jednoduchý styl. Jejím poznávacím znamením jsou velké boty, tmavá rtěnka a bunda. 

Valentina Collado - módní editorka Vogue v Mexiku

Styl jakým se Valentina obléká, je pro módní časopis Vogue naprosto typický. Vždy vypadá dokonale, vyladěně a prostě nepřehlédnutelně. Pokud patříte mezi ženy milující jednoduchou eleganci, tak Valentinu si zamilujete.

Chioma Nnadi - módní redaktorka online Vogue

Chioma miluje výrazné potisky, odvážné barvy a klidně to všechno zkombinovat dohromady. Právě to její styl dělá velmi osobitým a jedinečným. 

Tak co říkáte na módní divy, které mají styl v malíčku? Našly jste nějakou inspiraci?

www.pinterest.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram