Nejnovější inovace pro okouzlující řasy

Nejnovější inovace pro okouzlující řasy

Max Factor uvádí převratnou novinku pro docílení maximálně okouzlujícího vzhledu řas. Poznejte také tajnou zbraň vizážistů.

Svou první řasenku představil Max Factor před více než padesáti lety a pomohl ji rozšířit i mezi obyčejné ženy, které mohou okusit magickou moc řasenky Masterpiece ověnčenou mnoha oceněními i po dlouhých desetiletích.

Nyní ale Max Factor představuje převratnou novinku – řasenku Masterpiece Glamour Extensions 3 v 1, která disponuje důmyslnou kombinací inovativní technologie kartáčku a speciálního složení, jenž dokáže vykouzlit skutečně okouzlující řasy.

Mnoho žen věří, že výraznějšího vzhledu řas dosáhnou pouze pomocí velkého kartáčku. Ve skutečnosti však vizážisté po celém světě potvrzují, že je tomu často zcela naopak. Proto se kartáček, kterým řasenka Masterpiece Glamour Extensions disponuje, výrazně zmenšil a díky tomu ve srovnání s velkými kartáčky dovede lépe nanést a rozprostřít produkt po celé délce řas.

 
                  Masterpiece Glamour Extensions 3 v 1 - tajná zbraň vizážistů

Jak tato jedinečná objemová a prodlužující formule funguje?

OBJEM: Řasenka Masterpiece Glamour Extensions 3 v 1 obsahuje objemové částečky, které vyplní prostor mezi řasami, a ty pak působí plnějším dojmem.                 

DÉLKA: Prodlužující formule obsahuje přes 30 tisíc karbonově černých vláken v každém balení řasenky. Tato vlákna se po aplikaci proplétají do hladkých útvarů. Výsledkem je okamžité prodloužení řas.

INTENZIVNÍ BARVA: Tím, že jsou řasy obaleny formulí s karbonově černými vlákny, zvýší se i intenzita jejich barvy.

Nová řasenka Masterpiece Glamour Extensions 3 v 1 od Max Factor bude k dostání ve vybraných parfumeriích a drogeriích za doporučenou cenu 399 korun.

 

Zdroj:  FAnn

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram