Nejúspěšnější české blogerky? A Cup Of Style, PetraLovelyHair a GetTheLouk

Nejúspěšnější české blogerky? A Cup Of Style, PetraLovelyHair a GetTheLouk

Kosmetika, líčení, oblečení a outfity. To je náplní nejúspěšnějších českých blogů, které sledují mladé slečny i dospělé ženy. 

A Cup Of Style

Dvě sestry, které si před lety založily blog o oblečení. Lucie a Nikol. Dnes patří mezi nejvlivnější osoby na české módní blogové i youtubové scéně. Kromě focení svých outfitů se jejich působiště rozšířilo téměř do celého jejich života. Přes sociální sítě, ale i vlogovací videa můžete sledovat jejich výlety, dovolené, studia, jídelníček, životosprávu a také volný čas. Jsou pravidelně oslovovány mezinárodními kosmetickými i módními společnostmi a e-shopy, jejichž zboží zkouší a svým čtenářkám pak předávají dojmy v podobě recenze. 

PetraLovelyhair

Petře Vančurové, která bloguje a natáčí pod názvem PetraLovelyHair, je už přes třicet a stejně je nejlepší blogerkou několik let po sobě. Představuje tak živoucí důkaz, že blogy a youtubové kanály nesledují jen malé holky, ale i starší ženy, které čerpají z jejích profesionálních líčících tutoriálů. Souběžně vede i druhý kanál na youtube, na němž sdílí svůj osobní život. Mimo líčení pravidelně prezentuje velké množství kosmetických novinek, díky čemuž se pak normální žena lépe orientuje v dostupné nepřeberné nabídce. Aktuálně ji blog a tvorba kolem něj živí společně s její značkou kosmetických štětců. 

GetTheLouk

Lucie Dejmková z naší top trojky nejúspěšnějších českých blogerek je asi nejvíce youtuberka a rozhodně nejvíce zaměřená čistě na líčení a kosmetiku. Oblečení a módu celkově ze svých videí i článků ve většině kompletně vynechává a jako jedna z mála blogerek si stále pečlivě chrání své soukromí. Prezentuje se pravidelnou tvorbou, systematičností a hravými barevnými video-návody na líčení, které inspirují k vlastnímu líčení nebo jen potěší oko kosmetického nadšence. 

petralovelyhair.com ; getthelouk.com ; acupofstyle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram