Největší svatební trendy podzimu 2017

Největší svatební trendy podzimu 2017

Jestliže vás váš milý požádal o ruku a plánujete svatbu na příští podzim v období přírody a barev, máme pro vás průřez těmi největšími svatebními trendy.

Vysoké výstřihy, dlouhé rukávy, propracované zdobení, kovové detaily a minimalismus nejsou tím jediným, co se nám ze svatebních trendů pro podzim 2017 zalíbilo.

Kanýrky mají zelenou

Tylové vrstvy, jemné lemy a volánky v různých podáních hlásaly na módních přehlídkách trend číslo jedna. Návrháři se jich nebáli ve všech velikostech a množství. A to od avantgardních šatů až po ty princeznovské.

Síla květin

Květinové detaily jsou i přesto, že nejde o jarní kolekci návrháři používany na nové úrovni s ještě lahodnějším provedením. 3D zdobení vás chytne za srdce, uvidíte!

Kovové detaily

Metalické třpytky na svatebních šatech nepůsobí vůbec špatně. Je to vlastně formální doplněk, pozlacené výšivky, stříbrné a zrcadlové korálky, flitry a oslnivé křišťálové detaily na zlatém brokátu jsou dech beroucí.

Minimalismus žije

Na chvíli zapomeneme na flitry a jiskřivé zdobení a vrátíme se zpět k minimalismu. Ani na ten designéři nezapomněli. A my se jim obrazně klaníme, protože minimalismus je vždy krása samotná! Hladké a prosté střihy s jemnými detaily nás opravdu berou.

Šaty ala Grace Kelly

Hollywoodská ikona Grace Kelly byla a doposud je velkou inspirací. Návrhářka Romona Keveza zavzpomínala na její slavné okamžiky a přinesla do svých šatů její nadčasový a elegantní styl. Máte tedy skvělou příležitost stát se plnohodnotnou princeznou.

Dlouhé rukávy

Podzim je chladnějším obdobím a tak vyniknou i dlouhé rukávy, podobné jaké měla například Kate Middleton na své svatbě. Dlouhé rukávy neznačí nudu, naopak jsou neotřelé a svěží.

Malé bílé

Do kurzu jdou kratší varianty svatebních střihů, a že jsou sexy a velmi inovativní, o tom vypovídají fotky samotné. Není třeba je extra vynášet do nebes, ony to zvládnou samy…

Růžové trendy

Je to tak, bílá už není tou, která je většinou žen vybírána. Mnoho nevěst touží po jemných odstínech růžové. Pak jsou tu pro vás šaty značky Marchesa či Termperley. Které budou ty pravé pro vás?

fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram