Nejvíce trendy šaty léta 2022: Jednoznačně ty bílé

Nejvíce trendy šaty léta 2022: Jednoznačně ty bílé

Jednoduchý a přitom elegantní kousek v mnoha provedeních rozzáří vaše léto, aniž by bylo zapotřebí široké palety barev. Bílé šaty jsou hitem aktuálního léta. Společně s GLAMI jsme vybrali pár kousků, které musíte mít ve své skříni.

foto: Unsplash / Samantha Gades

Košilové

Asi největším trendem letošní sezóny jsou košilové šaty mnoha variant. Lichotivý střih, který sedí prakticky všem postavám, vládne létu 2022, a to díky své pohodlnosti, kombinovatelnosti a praktičnosti. Na letní koncert k nim doplňte bombera nebo křivák a workery a hurá se bavit.

Bílé košilové šaty ZOOT.lab Taylor na GLAMI 419 Kč

Zavinovací

Zavinovací šaty jsou hravou variantou, která vás letos bude bavit. Zvýrazníte svůj pas, schováte širší boky, díky véčkovému výstřihu získá váš dekolt větší pozornost a rozparek jemně a svůdně odhalí vaše nohy. Páskové boty jsou k tomuto střihu značkou ideál.

zavinovací šaty ASOS na GLAMI 1 435 Kč

Volány

Jsou jemné, elegantní a decentní. Každé šaty, které si oblékneme, vypovídají něco málo o naší osobnosti. Volány jsou tu pro všechny něžné duše, které ocení slušivý styl a jemnost. Rozpuštěné vlasy a boty na podpatku vše přirozeně podtrhnou.

bílé krátké volánové šaty Elinor na GLAMI 829 Kč

Lněná udržitelnost

Nošení lněných šatů si rychle zamilujete. Při nošení oblečení ze lnu se budete díky jeho termoregulační vlastnosti potit méně než při nošení viskózy či bavlny. Zapomenout nesmíme ani na ekologickou stránku, což je výhra dva v jednom.

lněné šaty United Colors of Benetton na GLAMI 2 682 Kč

Není bílá úplně váš styl nebo chcete oslnit jinými střihy a barvami? Inspirujte se nejvíce trendy šaty letošního léta!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram