Nejvyšší kvalitu z druhé ruky vám poskytne jedině Mega second hand

Nejvyšší kvalitu z druhé ruky vám poskytne jedině Mega second hand

Chcete si pořídit něco pěkného a zároveň výrazně ušetřit? Jasnou volbou je second hand, ale ne každý vám poskytne skutečně čisté a kvalitní oblečení, které vypadá jako nové.

S Megasecondhand.cz nešlápnete vedle. Nabízí totiž oblečení bez jakýchkoliv známek opotřebení, opravdu kvalitní, prostě jako nové.

Veškeré oblečení je pečlivě kontrolováno a díky tomu se k vám dostává pouze to nejlepší. Vše je naprosto čisté a nepoškozené.

O kvalitě oblečení z Megasecondhandu.cz svědčí také kladné ohlasy a množství registrovaných zákazníků, které se během 5ti let od jeho založení vyšplhalo na 3 500 registrovaných, tedy i kupujících zákazníků.

Přestože je Megasecondhand.cz zaměřen na oblečení pro celou rodinu, nejvíce se zde nakupuje dámské oblečení. Registrované zákaznice, tedy ženy, tvoří dokonce 98% všech registrovaných.

A co jde naprosto na dračku? Jednoznačně letní šaty, halenky a trička. Skvělé je, že zde najdete oblečení známých značek jako je H&M, Orsay, Fishbone, Topshop, Next, F&F, S.Oliver, Esprit a mnoho dalších.


Dalším pozitivem jsou nízké ceny poštovného a balného. Navíc při větší objednávce, nad 800,-Kč máte poštovné a balné zcela ZDARMA!

A pokud doma zjistíte, že vám daný kus zrovna nesedí, máte možnost standardního vrácení zboží do 14 dnů.

Obohaťte si svůj šatník jedním z více jak 3 000 kusů oblečení za minimální ceny, které je stále skladem.

A jestliže hned nenajdete, to co potřebujete, nebo svou velikost, nevěšte hlavu. Každý čtvrtek od 13 hodin na vás budou čekat nové kousky.

Zdroj: megasecondhand.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram