Nejzajímavější letní trendy na Instagramu

Nejzajímavější letní trendy na Instagramu

Co přineslo léto v módě mezi influencery na Instagramu?  

Co se nosí na Instagramu?

Přemýšleli jste o tom, co nosí ty nejstylovější ženy a slečny, které celý rok vévodí trendům, které my obyčejní smrtelníci pak obdivujeme? Tak jste na správném místě. I tento rok se objevily trendy nositelné, ale i méně praktické. Instagram je výbornou sociální platformou, kde se vše odehraje hned, tady a teď. Dalo by se s nadsázkou i tvrdit, že pokud to nebylo zachyceno na Instagramu, tak se vlastně ani nestalo. Rychlé a cílové šíření stylových fotografií ovlivňuje celé masy a bez něj by dnešní svět stylu a trendů nebyl kompletní. Čím se pyšnily módní ikony toto léto?

Cyklistické šortky

Cyklistické šortky se objevily najednou z ničeho nic a nahradily dlouhé legíny.Elastický materiál a krátkost zaručuje praktičnost pro léto. Trend začala Kim Kardashian West, která je nosí s vrškem nadměrné velikosti a poukazuje na svůj úzký pas. Tento trend se uchytil hlavně mezi fanoušky futuristické módy. 

Jedině na klínku

Boty na klínu byly dlouho jen vzpomínkou na minulost. Nikdo se nehrnul do jejich nošení. Až doteď. Klíny byly k vidění všude. Nahradily dokonce trend nošení bot na blokovém širokém podpatku. Typické jsou espadrilky nebo dřevěné nositelnější verze podrážek, které zahltily Instagram. Maryam Nassir Zadeh navrhl moderní PVC boty na klínku s praktickým kroužkem na palec. A staly se hitem. 

V řetězech

Řetízek kolem pasu místo pásku se začal objevovat teprve nedávno. Kdy jste naposledy nosila pásek? Již několik sezón se vůbec neobjevuje jako významnější trend. Modelka Rosie Huntigton Whiteley si ho oblékla přes malé černé šaty, podělila se o to se světem na Instagramu a z řetízkového pásku se tak stal nadcházející trend, který je viděn na přehlídkách Versace, Chanel nebo Louis Vuitton. 

 

Vykrojené bikini

Trendy z 80. let se čas od času znovu objevují. Toto léto si období divoké módy vybralo i duo Kylie a Kendall Kardashian. Začaly najednou nosit neonové nebo čistě bílé bikinové kalhotky s obrovským vykrojením. Chtěly tím samozřejmě poukázat na své dokonale vypracovaná břicha a záviděníhodné křivky. A jelikož mají obrovský vliv na své followers, tak se trend uchytil mezi mladšími generacemi.

S láskou ke slunci

Sluneční brýle ve tvaru srdíček? Proč ne! Módní celebrity jako Rhianna, Bella Hadid nebo Millie Bobby Brown se do nich zamilovaly! Nevyjdou z domu bez svých extravagantních brýlí. Brýle jsou sotva s OF faktorem a velmi transparentní, tudíž se jedná spíše o stylistický doplněk než ochranu očí před sluncem. 

 

Kabelka z korálků

Korálkové kabelky se staly hitem, který nahradil tak typický doplněk na léto: proutěný košík.  K vidění byly zejména v New Yorku, ale poté se rozšířily i v Evropě. Unikátní kabelka z korálků, která je jen jedna, je k vidění u všech módních fanynek. Rozhodně jí toto léto nosí více než svou jinak značkovou tašku. 

Šaty z prérie

Zapomeňte na obyčejné květované šaty na léto. Nosí se dobové šaty jako z oblíbeného westernu: jsou to šaty jako z prérie.Zakrývají skoro celé tělo, ale přesto jsou velmi ženské svými kanýry, volánky a definovaným pasem. Americká návrhářka Tory Burch nebo značka Batsheva jsou velkými průkopníky právě tohoto trendu, jak je vidět i na jejich Instagramu. 

 

Mega klobouk

Obrovské klobouky se staly stylovým zakrytím hlavy, které se vymyká klasické představě pokrývky hlavy. Čím větší, tím lepší! Například Bella Hadid se na Instagramu pyšnila mega velkým kloboukem v Mexiku. Vlastně už nepotřebovala ani další oblečení...

vogue.com. instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram