Neobyčejné brněnské nadšení pro Českou Miss 2015

Neobyčejné brněnské nadšení pro Českou Miss 2015

Očekávaná soutěž krásy Česká Miss 2015 včera zažila v brněnském obchodním centru Olympia obrovský zájem o již čtvrtý casting. Známe dalších 7 semifinalistek.

Ve čtvrtek 27. listopadu 2014 se konal již čtvrtý casting České Miss 2015. Svou krásu a šarm přišlo do brněnského obchodního centra Olympia ukázat celkem 93 nadšených dívek. Možnost ukázat více, ale dostalo jen 24 slečen, které se před zraky odborníků na krásu prošly v plavkách.

S jednou z největších castingových účastí se musela vypořádat odborná porota, které tentokrát předsedala Česká Miss 2014 Gabriela Franková. Naše úřadující nejkrásnější žena si jako svou posilu přizvala i Miss Earth 2012 Terezu Fajksovou a Českou Miss World 2013 Lucii Kovandovou. Přítomné dámy ještě podpořila brněnská rodačka, herečka Pavla Vitázková.


        Pavla Vitázková a Tereza Fajksová v objetí moderátora Petra Vágnera     

„Myslím si, že jsme dnes viděli opravdu překrásné dívky. Pokud by se uzavíraly sázky, pak bych vsadila minimálně na dvě z nich, že se dostanou do finálové desítky. Svůj tip však neprozradím“, prohlásila moravská kráska Tereza Fajksová.

Vy však ale tipujte a vyjádřete svůj názor, jak se vám líbí čtvrteční postupující semifinalistky, které se budou ucházet o titul Česká Miss Universe, Česká Miss World a Česká Miss Earth.

Z Brna postupuje sedm semifinalistek České Miss 2015

 

 

 

 

Zdroj: Česká Miss

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram