Newyorský týden módy: 5 největších trendů v kráse

Newyorský týden módy: 5 největších trendů v kráse

Překvapivé, zajímavé a částečně nositelné byly trendy v líčení i účesech na přehlídkách ve velkém jablku. Několik návrhářů se dokonce shodlo v podobných nápadech!

Bylo příjemné na newyorském týdnu módy vidět rozmanité účesy a inspirativní líčení. Stylisté se jako vždy snažili zaujmout a přijít s něčím novým. Častá hra s barvami byla vidět na očním líčení jako u Collina Strase, který vyslal modelku na molo i s kojencem. Eckhaus Latta zase zapojil představivost a u modelek s rozsáhlými pudrovými stíny kolem očí byly pastelové barvy v dokonalém souladu. Že móda je pro každého, dokazují všichni návrháři a jejich tým stylistů! Vybrat si z pozoruhodných nápadů i vracejících se klasik, může každý!

Dlouhé vlasy

Mnoho návrhářů své kreace a celkový styling doplnily modelkami s velmi dlouhými vlasy. Pokud modelka neměla přírodně dlouhé lokny, tak se používalo již skoro zapomenuté prodlužování vlasů. Pomocí klipů se připnuly jednotlivé prameny. Značka R13 vyslala na molo jen modelky s nekonečnými vlasy.

 

Pastelové vlasy i make up

Poslední sezónu byly barvy ve vlasech na ústupu. Někteří stylisté se jí však nehodlají vzdát a experimentují s jejími tóny, rozsahem a odstínem. Velmi jemná růžová krásně působila s nažloutlými odstíny blond vlasů na přehlídce Sies Marjan. Dokonalé líčení ve stejných barvách souznělo s účesem.

 

Stíny hrající barvami duhy

Návrat barvených stínů je velkým překvapením v líčení. Mix barev na víčkách, kolem nich i pod nimi byl k vidění hned na několika přehlídkách. Povedený vzhled se podařilo docílit u značky Tibi. Nádherně vynikly brčálově modrozelené stíny s jednoduchým zbytkem make-upu a hladkým účesem

.

Copánky

Každou sezónu se objeví zapletené vlasy ve formě copánku. Tentokrát se v New Yorku u Tory Burch nebo Tibi objevily copy pevné a sportovní, nebo naopak uvolněné s očividným prodloužením v kontrastní barvě. Dlouhodobý trend copánků se stále těší velké oblibě. Klasický cop se setkává s velkou popularitou a vlasový stylisté stále přicházejí s novými způsoby úpravy.

 

Detailní manikúra a obrovské naušnice

Velká pozornost byla věnována nehtům a uším. Objevily se výrazné barvy i jemné tóny na nehtech, ale stylisti si pohrávali hlavně se vzory, umístěním laku a délkou drápků. Zajímavý efekt byl docílen u návrháře Prabala Gurung. Nehty zde pokryly jen z poloviny. Grafika je oblíbeným teritoriem pro inspiraci v manikúře. Výrazné náušnice zdobily uši modelek u stejnojmenného návrháře a rozhodně se nedaly díky své délce přehlédnout! 

 

Zdroj; vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram