Nezbytný doplněk - sluneční brýle, jaké se budou nosit letos?

Nezbytný doplněk - sluneční brýle, jaké se budou nosit letos?

Sluneční paprsky, které většina z nás miluje, si zaslouží ty správné brýle! Sluníčko je sice příjemné a hřejivé, ale není dobré pro naše oči. Jaké kousky vás letos ochrání?

Milujeme sluneční brýle a doufáme, že i vy! Nejen, že nám chrání oči před UV zářením, ale dokážou nás krásně ozdobit a mnohdy i zkrášlit. Pojďme se společně podívat, jaké kousky budou letos in a třeba si konečně vyberete ty, které si koupíte.

Sezóna plná kontrastů, tak bychom mohli nazvat novou kolekci slunečních brýlí. K dispozici jsou všechny typy, které už možná znáte, ale jsou obohaceny novinkami, kterým jen tak někdo neodolá!

 

„Dvojité dráty“

Asi si teď říkáte, co to je jako za název, že? Můžete si být však jisti, že už jste se s tímto stylem seznámili minulý rok. Skoro průhledná skla, viditelné obroučky a dechberoucí tvar si jasně zamilujete. Nesluší však každému, takže pokud si je chcete někde objednat, doporučujeme vyzkoušet!

 

Tak trochu umění

Letošní trendy slunečních brýlí jsou plné funky barev a funky tvarů, které se občas dají prohlásit za decentní umění. Rozhodně byste měli vědět, že frčí žlutá skla, ale i studená modrá má své místo. Co říkáte na brýle s písmeny, motýly, tenkými drátky a celkově hravým designem?

 

 

„Plastovky“

Říkáte si laciné plastové brýle? Na první pohled možná, ale na druhý? Parádní kousky světových návrhářů. Podívejte se na tyto senzační návrhy, které jsme pro vás vybrali. Populární je i přidání nějakých „cetek“.

 

Funky geometrie

Funky geometrické útvary, které vypadají šíleně, ale zároveň stylově. Brýle ve tvaru kočky vypadají vtipně a parádně, ale naleznete zde i další zajímavé kousky, plné barev, kamínků a dalších zajímavostí, které okouzlí vás i vaše okolí.

Motýlí křídla

Barevné, zdobené, jednoduché, ale především okouzlující a módní. Přesně takové jsou sluneční brýle ve tvaru motýlích křídel. Pokud toužíte být elegantní, tak s tímto stylem budete nadměrně spokojeni.

 

Dokonalé kruhy

Zatímco kočičí brýle nebo pilotky jsou na dráze již dlouhou dobu, tak kruhy se postupně dostávají na scénu. Vypadají stylově a zajímavě, co říkáte?

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram