Nike představil novou řadu sportovních podprsenek s různými stupni podpory

Nike představil novou řadu sportovních podprsenek s různými stupni podpory

Nike přivedl na trh 4 rozdílné sportovní podprsenky v nejrůznějších designech tak, aby si každá žena vybrala ideální stupeň podpory a zároveň moderní vzhled přesně dle svého vkusu.

 

Typ, který nabízí nejnižší stupeň podpory se jmenuje Nike Pro Indy. Je určená ke sportům, kde vyvíjíte námahu především na vnitřní svalstvo. To znamená, že je ideální třeba na jógu. Speciální technologie se stará o váš pocit sucha a odvádí a rychle vstřebává pot. Je jemně vycpaná, ale působí naprosto přirozeně a záda má v provedení racerback. 

 

Již větší stupeň podpory vám nabídne podprsenka Nike Pro Classic. Vhodná je třeba na tancování nebo jízdu na kole. Pod prsy má silnou gumu, která se snaží tlumit případné otřesy při pohybu. Stejně jako Nike Pro Indy absorbuje pot a zachovává pocit pohodlí a sucha. Dostupná je v 9 barevných provedeních. 

 

Nike Pro Fierce je již silně vyztužená a připravena poskytnout vám oporu při vykonávání náročných sportů. Racerback se postará, aby vám podprsenka sedla a nemusely jste se nikde starat o ramínka. Široká guma pod prsy zase nabízí vysokou oporu a tlumení před nárazy. Bude ideální volbou při běhu, teréním ježdění na kole nebo i při jiných, na otřesy náročných aktivitách.

 

Zatím nejvyšší podpora v podobě podprsenky Nike Pro Rival v historii. Vyztužení tady střídají košíčky a o tlumení nárazů se stará široká pevná guma po celém obvodu. Tvarování do V přitom podporuje hezký vzhled a použitý materiál nejenže nasává pot a udržuje vás v suchu, ale zároveň přilne ke kůži. Je dostupná v různých designech, ale především ve velké škále velikostí!