Nikol Švantnerová ovládla Filmový festival v Karlových Varech

Nikol Švantnerová ovládla Filmový festival v Karlových Varech

Které šaty na Filmovém festivalu v Karlových Varech vzbudily největší rozruch? Rozhodně ty, které oblékla Nikol Švantnerová.

Filmový festival v Karlových Varech je v plném proudu a my každý den obdivujeme róby celebrit a outfity návštěvníků. Nad jedním jsme se však pozastavili trochu déle než nad ostatními - jedná se o šaty, které oblékla Nikol Švantnerová na večírek. Jedna z nejkrásnějších českých modelka oblékla luxusní, třpytivý model od tuzemských návrhářů, který vznikal jak v českých tak italských řemeslných dílnách. Jeho výroba zabrala několik desítek hodin.

V čem jsou šaty tak unikátní? Velmi podstatným faktem je, že byly celé šité ručně. Zhotovené jsou z velmi jemné tělové síťoviny, kterou zdobí 150 českých křišťálů od značky Preciosa. Výběr kamenů však nebyl náhodný, pro co nejtřpytivější efekt byly zvoleny kameny typu Maxima, které odráží až 264 paprsků světla. Dále byly šaty doplněné různými aplikacemi. Toto všechno se podepsalo i na finální sumě; šaty mají hodnotu půl milionu korun. I přesto, že nebylo cílem vytvořit ty nejdražší šaty v České republice, kombinací techniky a materiálů se cena vyšplhala.

facebook.com/ponerofficial

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram