Noční oblečení značky Pop přináší spojení návrhářky Zuzany Kubíčkové a české topmodelky Taťány Gregor Brzobohaté

Noční oblečení značky Pop přináší spojení návrhářky Zuzany Kubíčkové a české topmodelky Taťány Gregor Brzobohaté

Tuto kolekci pyžam a župánků jsme vám již lehce představili na našich sociálních sítích, teď se na ni podíváme více zblízka. První počin návrhářky Zuzany Kubíčkové a její značky Pop a Miss world, české topmodelky a zakladatelky Nadace „Krása pomoci” Taťány Gregor Brzobohaté totiž nenechá chladnou snad žádnou ženu.

Návrhářka Zuzana Kubíčková využila konec roku k tomu, aby představila kolekci pyžam a županů, na kterou se chystala již delší čas. Rozhodla se, že tyto kousky jsou jako dělané k obdarování milované osoby a my s ní naprosto souhlasíme.

„Značka Pop je o tom, dobře se cítit a současně dobře vypadat,“ říká návrhářka. „A pro mě je to stejně důležité venku i doma, v soukromí, “ vysvětluje Zuzana, proč značku Pop rozšiřuje o domácí oblečení.

V kolekci najdeme klasický propínací kabátek, top na ramínka, top ve střihu volnějšího trička, dlouhé kalhoty a šortky. Vše z hladkého a lehkého hedvábí pro ten nejpříjemnější pocit. Kolekci doplňuje župánek v kimonovém stylu. Vybírat můžete ze smetanové, pudrové, tmavě modré a černé. Návrhářka myslela i na pány, pro které navrhla pyžamo s dlouhými nohavicemi a klasickým propínacím kabátkem a pánský župan.

Domácí a noční prádlo Pop ve spolupráci s Taťánou jsou začátkem, který bude následován o rozšíření i na Couture kolekci a zakázkovou tvorbu.

Tváří kampaně je miss world Taťána Gregor Brzobohatá, o které Zuzana Kubíčková řekla: „Taťána se ve svých mnoha rolích – modelky, zakladatelky nadace i manželky – ocitá na řadě společenských akcích, kam se hodí vynést speciální róbu. A tak se Táňa stane osobností, která v reálném kontextu představí Couture modely a rovněž šaty představující naši zakázkovou tvorbu.“

Foto: Lukáš Dvořák

Make-up & hair: Hristina Georgievska

Set design: Klára Tománková

Backstage foto: Gréta Blumajerová

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram