Nositelné podzimní vlasové trendy 2017 z přehlídkových mol

Nositelné podzimní vlasové trendy 2017 z přehlídkových mol

Vybrali jsme pro vás pět hlavních vlasových trendů, s nimiž přišli vlasoví stylisté módních návrhářů na přehlídkových molech. 

Mašličky

Vhodně zvolená barva, tvar a velikost mašle vůbec nemusí působit dětinsky. Nebojte se jednoduchou černou mašlí doplnit koktejlové šaty ani běžný outfit. Na poli materiálů také v roce 2017 vede semiš. Takže pokud si koupíte pár desítek centimetrů semišové stuhy, zastřihnete si konce do cípů, stačí už jen elegantně uvázat mašli okolo copánku, culíku nebo celé hlavy.

Uhlazený culík

Culík, že je v módě? Vždyť je módní celoročně a celoživotně! Ano, ano, pokaždé však dostane trochu jiný nádech. Sezóna 2017 si ho přeje mít dokonale uhlazený a s drobnými vylepšeními. Můžete třeba dva culíky spojit do jednoho nebo si místo gumičky omotat pramen vlasů. Nebo zkuste mašli, ale to už tu bylo, ne?

Mokrý efekt

Efekt ulíznutých mokrých vlasů jako když jste se právě vyhoupla na břeh bazénu, se nosí hlavně v létě. Na podzim a v zimě ale zase výrazněji více zaujme. Vlasy si nastylizujete snadno pomocí speciálních přípravků v čele s modelovací gumou a stylingovým gelem. Praktickým benefitem, jenž z efektu mokrých vlasů dostanete, jsou vlasy pryč z obličeje!

Copánky na všechny způsoby

Jsou ženské a mohou být jak nevinné, tak sexy. Záleží samozřejmě, jak dlouhé a jak husté máte vlasy, ale i z těch nejkratších zvládnete vykouzlit mini copánek. Můžete si pohrát a copánků si na hlavě splést několik nebo všechny vlasy smotat do jednoho. Čemu dáte přednost?

Pořádný objem

Vlnit, tužit, tupírovat, lakovat, vlnit, tužit, tupírovat, lakovat. Tak zní recept na získání úctyhodného objemu vlasů. Právě pořádný viditelný objem je trendy podle vlasových mágů spolupracujících na módních přehlídkách. 

harpersbazaar.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram