Nová česká značka Circlle vznikla z lásky k planetě a pohybu

Nová česká značka Circlle vznikla z lásky k planetě a pohybu

Udržitelná a ekologická značka sportovního oblečení je novinkou na českém trhu. A rozhodně stojí za pozornost. Svou inspiraci našla v józe a oceánu.

Jistě sami tušíte, že ne vždy jsou pojmy jako udržitelnost či etičnost skutečným smyslem mnoha značek, že se za nimi skrývá pouze propracovaný marketing, ale skutek utek… Ryze česká značka Circlle však přemýšlí jinak a zakládá si na férovosti i ohledu vůči životnímu prostředí. Proto je její první kolekce vyrobena z unikátního materiálu ECONYL® pocházejícího z Itálie. Jedná se o regenerovaný nylon z rybářských sítí a ostatního nylonového odpadu. I další kolekce značka plánuje ve smyslu použití inovativních materiálů, které jsou šetrné k planetě.

Proto Circlle vnímá náročnost a ekologickou stránku při dovozu materiálů a najímání levných pracovních sil, čemuž se vyhýbá. Každá nit rPet, každého kousku Circlle je vyrobena z recyklovaných plastů, a při doručování produktů k zákazníkům jsou využity kompostovatelné obaly. Všechny fáze výrobního i doručovacího procesu lze s čistým svědomím sdílet s celým světem. Řada firem z důvodu udržení nízkých cen využívá materiály i pracovní síly v Asii. Circlle tento neviditelný trend nechce podporovat. Proto pracuje výhradně s dodavateli, které mohou sami osobně navštívit a se kterými sdílí své hodnoty.

Co si pod aktuální kolekcí značky Circlle představit? Minimalistický design, příjemné materiály a pohodlné nošení. Kolekce zahrnuje legíny, crop topy, trička a sportovní podprsenky. To vše přichází ve třech barevných variantách: tmavě zelené, královské modré a černé.

Udělejte krok s ohledem na naši planetu a navštivte webové stránky značky Circlle.

Volba značky Circlle je začátek cesty, jak se skrze etickou výrobu z recyklovaných materiálů postavit problémům spojených se znečištěnými oceány a vykořisťováním pracovníků módních gigantů. Noste oblečení, na které můžete být opravdu hrdí!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram