Nová kampaň J.W. Anderson F/W 2015/16

Nová kampaň J.W. Anderson F/W 2015/16

Návrhář J.W. Anderson čerpá pro každou ze svých kolekcí z několika různorodých inspirací. A podle toho poté vypadají i kampaně.

Značka J.W. Anderson představila malou ochutnávku ze své podzimní a zimní kampaně pro tento rok a část roku následujícího. O návrháři Andersonovi je známo, že pro své kolekce je schopný čerpat klidně z deseti různých inspirací, proto i jeho kampaně jsou posléze mnohem obtížněji pochopitelné, než je tomu u značek ostatních. Nová kolekce čerpala z myšlenkového filozofického směru patafilozofie, zábavného televizního programu Soul Train, výrobce hraček Steiff či George Orwella a jeho díla 1984. Nová kampaň k této kolekci se zaměřila na téma genderu a let osmdesátých.

Pánská i dámská podzimní kampaň se fotila v Estonsku. Musíme uznat, že i v lokaci je Anderson originální, všichni ostatní fotí v Kalifornii nebo na Dálném východě. Předešlá kampaň J.W. Anderson se pořizovala v Londýně a Anderson tentokrát zatoužil po změně. Dámskou kampaň nafotil s modelkami stojícími v kruhu, které jsou sice oblečené do kousků let osmdesátých, styling kampaně ale evokuje uvolněná léta šedesátá. Pánská kampaň je trochu děsivá, novou pánskou kolekci reprezentuje muž s dlouhými vlasy hozenými před obličej na studiové fotce. Zvláštní, ale Andersonovi děkujeme za takový nášup něčeho jiného!

Foto: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram