Nová kampaň Rafa Simonse podtrhuje kontroverzní téma celé kolekce pro letošní podzim a zimu

Nová kampaň Rafa Simonse podtrhuje kontroverzní téma celé kolekce pro letošní podzim a zimu

Tmavé, tajemné a chvílemi i trochu depresivní fotky. Takto vypadá drogami inspirovaná kolekce Rafa Simonse v nejnovější kampani.

V minulém týdnu představil Raf Simons nejnovější fotky své kampaně pro podzim/zimu 2018-2019, které úžasně doplňují celou kolekci. Kampaň se nesla pod názvem "Youth In Motion" a kvůli své drogové tématice vzbudila v únoru velkou vlnu emocí - Raf Simons se inspiroval tragikomickou hrou Drogy od Cookie Muellera a Glenn O’Briena, kteří v ní popisují své zkušenosti s drogami od 60. do 80. let. Trochu depresivní a velmi tajemné výrazy modela, který pózuje před tmavým plátnem, na sobě má kousky z kolekce, na kterých je vyobrazení z filmu Christine F. - My děti ze stanice zoo. 

Do kampaně byl vybrán belgický model Luca Lemaire, múza Rafa Simonse, nechybí ani nejvýraznější prvek celé pánské kolekce: květiny. Ty byly k vidění na samotné přehlídce, ale také jako potisky na samotných oděvech. Módní fotografie jsou tak zkombinovány s vyobrazením výrazných, barevných květin s brouky a oloupanými pomeranči, které jsou doplněné drobnými detaily, které mají symbolizovat drogovou tématiku - srolované bankovky ale také malé igelitové sáčky. To vše vzniklo pod taktovkou belgického fotografa Willy Vanderperrea a módního stylisty Oliviera Rizzo.

lofficielusa.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram