Nová kolaborace Giambattisty Valliho

Nová kolaborace Giambattisty Valliho

Módní dům Giambattista Valli oznámil novou kolaboraci. Se značkou, kterou byste jako nového partnera Giambattisty Valliho rozhodně netipovali.

Ani Giambattista Valli neodolal kouzlu módních kolaborací. Jako svého nového partnera si ke stvoření unikátní kolekce vybral značku 7 for All Mankind. Že vám její název nic neříká? Pocházet ze Spojených států amerických, asi byste mluvili jinak. 7 for All Mankind, přezdívaná též 7FAM nebo Seven Jeans, je velkou americkou společností zaměřenou na denim. Založena byla před patnácti lety v kalifornském Los Angeles a soustřeďuje se na dámské, pánské i dětské džíny. Její kousky seženete v osmdesáti zemích světa.

Výsledkem kolaborace bude řada, jež značky zveřejní nadvakrát - jednou v únoru a podruhé v květnu. Kromě džínsů v kolekci najdete halenky, bundy, kraťasy a dokonce i jednu kombinézu. Pro jarní měsíce se 7FAM a Giambattista Valli zaměřili na červenou barvu, zvířecí vzory a růžové kalhoty. Druhé představení kolekce bude zahrnovat neonové a pastelové kousky v kombinaci s bílým a modrým denimem. A jelikož je měsíc únor již za námi, přinášíme vám ochutnávku z první části kolaborace.

Kousky můžete už teď nakupovat online v e-shopu 7 FAM, kde se cena jednoho produktu pohybuje od 240 do 600 amerických dolarů.

Foto: vogue.it, elle UK, 7 for All Mankind

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram