Nová kolekce bot od Sarah Jessicy Parker

Nová kolekce bot od Sarah Jessicy Parker

Sarah Jessica Parker představuje svou již v pořadí druhou kolekci bot. Jak sama říká, boty jsou tečkou na konci věty a její kousky jsou určené pro jakoukoli generaci.

Z herečky Sarah Jessicy Parker je poslední dobou spíše obuvní designérka. Její první kolekce bot byla úspěchem a tu druhou si už nyní můžete začít pořizovat v internetovém obchodě Nordstrom. V kolekci objevíte kousky v podzimních odstínech, jakými jsou například námořnická, olivová, korálová nebo výrazně červené. Sarah do ní zařadila nejen své ozkoušené designy s názvy The Carrie nebo The Love, ale paletu typů bot začíná pomalu rozšiřovat.

Osobní přístup Sarah Jessicy ke kolekci tkví především v názvech samotných párů bot. Své kousky Sarah Jessica Parker totiž pojmenovává po ženách, jež ji v jejím životě inspirovaly. Obout se tak můžete do The Blythe pojmenované po herečce Blythe Danner. Novinkou je i bota Rachel, která nese své jméno po sestře Sarah. Nemyslete si ale, že Sarah svým věrným zákaznicím nabízí jen střevíčky a lodičky na vysokém podpatku. Jelikož se jedná o podzimní kolekci, najdete v ní samozřejmě i kozačky různých délek.

Pokud si spíše než na boty potrpíte na kabelky, i vám má představitelka Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě co nabídnout. Sarah totiž kromě obuvi do kolekce zařadila i kabelky. Obutí se bude pohybovat v cenové relaci od 285 do 695 amerických dolarů, kabelky pořídíte levněji, a to od 220 do 495 amerických dolarů.

 

Zdroj: fashionista.com, nordstrom.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram