Nová kolekce Cartier byla představená u italského jezera Como

Nová kolekce Cartier byla představená u italského jezera Como

Francouzský módní dům Cartier, zaměřený na vysoké šperkařství, uvítal svoji novou kolekci Sixième Sens par Cartier na konci června. Kolekce vysokého šperkařství spatřila světlo světa u břehu proslulého italského jezera Como, které je považováno za jedno z nejúchvatnějších alpských jezer. 

Zdroj: se svolením Cartier

Slavnostní večer se konal v hotelu Il Sereno Lago di Como, které leží na samotném břehu jezera Como. Hotel Il Sereno Lago di Como respektuje zdejší krajinu a snaží se zachovat své historické okolí pro další generace. Se svojí intimní ambiencí byl perfektním hostitelem pro tuto akci. Tato lokalita symbolizuje pocit věčnosti tak jako vysoké šperkařství. Hotel byl před nedávnem úplně zrekonstruován španělskou architetkou a designérkou Patricií Urquila. Byla taky významnou osobou večera a ujala se scénografie, která propojila architekturu a vysoké šperkařství. 

Zdroj: se svolením Cartier

Kolekce Sixième Sens par Cartier vystihuje duchaplnost a věčnost, tak stejně jako vysoké šperkařství samo o sobě. Precizní práce, umělecký duch a snaha vyvolat i ty nejhlubší emoce, to vše se skrývá v tomto řemeslu. Na těchto ručně vyrobených špercích se pracuje měsíce ne-li roky, než se zdokonalí celé kolekce a jsou připraveny pro publikum k vidění. Jsou vyrobené z těch nejkvalitnějších a nejvíce okouzlujících drahokamů, které probudí i ty nejživější emoce. Podtrhují pocit ženskosti, vyvolávají v ženě odvážnost a pocit sebevědomí. 


Zdroj: se svolením Cartier


Zdroj: se svolením Cartier

Hostitel slavnostního večera byl Cyrille Vigneron, president & CEO Cartier International. Zlatý hřeb večera byla slavnostní večeře, která se konala ve Villa Lário s výhledem na jezero Como. Mezi pozvanými hosty nechyběli ani ambasadoři nebo přátelé značky Cartier. Svoji přítomností obohatiliy celý večer ambasadorka a tvář kolekce Sixième Sens par Cartier Golshifteh Farahani, modelka a herečka Yasmine Sabri, režisérka a herečka Nadine Labaki, podnikatelka a editorka Deena Abdulaziz, modelka Bianca Brandolini, či herečky Fatima Al Banawi, Hannah Herzsprung nebo Sibel Kekilli. 


Zdroj: se svolením Cartier


Zdroj: se svolením Cartier


Zdroj: se svolením Cartier

Cartier využilo svých sociálních síti a celou kampaň mají dostupnou na jejich Instagramovém profilu. Zdokumentován byl i slavnostní večer a fotky známých tváří, nesměly chybět na jejich sociálních platformách. Všichni byli elegantně oblečeni do svých večerních rób a měli na sobě kousky z nové kolekce Sixième Sens par Cartier. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram