Nová kolekce české značky Leeda je pro sebevědomé a nezávislé ženy

Nová kolekce české značky Leeda je pro sebevědomé a nezávislé ženy

Odvažte se v originálním oversize kimonu nebo bomberu z nové kolekce české značky Leeda, mezi jejíž zákaznice patří (nejen) hollywoodské a české hvězdy.

Zdroj: se svolením LEEDA

Originální tvorba módní návrhářky Lucie Kutálkové netradičně kombinuje klasické elegantní prvky s designem sportovních oděvů.  V nové kolekci najdete prošívaná oversize kimona a bombery s originálním potiskem, typickým pro tuto českou značku, ale i krásné variabilní hedvábné šaty, u kterých můžete vybírat z mnoha barevných kombinací. Dokonce nechybí ani šaty svatební.

Zdroj: se svolením LEEDA

Váš šatník si můžete doplnit i originálními doplňky. Šály, plédy a čepice jsou vyrobeny ze 100% vlny a jejich výroba, stejně jako veškerá další produkce se odehrává v České republice. Značka si zakládá na kvalitě a původu i u dalších využívaných materiálů jako jsou bavlna nebo hedvábí. Ruční zpracování a udržitelnost jsou pro tuto značku, která na trhu existuje od roku 2003, prioritou.

 

Zdroj: se svolením LEEDA

S promyšleným detailem a svěžím minimalismem se setkáte u české úspěšné návrhářky Lucie Kutálkové nejen v její nové kolekci. Celá její tvorba obsahuje unikátní modely, které ale zároveň neztrácí nositelnost. Mezi její zákaznice patří oscarové herečky Tilda Swinton nebo Susan Sarandon. V českých luzích a hájích je nosí napřílad Jenovéfa Boková, Aňa i Ester Geislerovy, Ivana Jirešová, Barbora Poláková, Erika Stárková a další osobnosti.

 

Zdroj: se svolením LEEDA

A to rozhodně není všechno. Pokud navštívíte kamemnný obchod v Bartomolomějské ulici v Praze na Starém městě, můžete si zde i zakoupit šperky značky Dick Wolf - absolventky ateliéru K.O.V na UMPRUM Veruny Ďuricové, které byly vybrány pro celkový styling a staly se tak součástí pečlivě vybíraných doplňků, které lze v Leedě zakoupit.

Zdroj: se svolením LEEDA

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram