Nová kolekce Chiary Ferragni

Nová kolekce Chiary Ferragni

Italská kráska Chiara Ferragni na sebe upozornila již více než před deseti lety svým blogem The Blonde Salad a zanedlouho se stala jednou z nejvlivnějších fashion influencerů. Před dvěma lety otevřela v Miláně první obchod se svou značkou Chiara Ferragni Collection a my se teď zaměříme na její nejnovější kolekci.

Chiara se i tentokrát vydala směrem módy pro mladé a odvážné dívky a ženy, které chtějí zaujmout něčím neokoukaným a šarmantně výstředním. Její doménou je street style móda a letos přidala ucelenou kolekci festivalových outfitů. Její kousky se dají rozpoznat podle několika signifikantních symbolů, např. zavřeného a otevřeného oka s výraznými řasami. Trička a plavky v základních barvách (bílá, červená, černá a šedá) doplnila džínovými kraťasy s třpytivými krystalky, třpytivé jsou i festivalové espadrilky a batohy. 

Jarní kolekce, která je plná mrkajících očí, je vyvedená ve dvou barvách, růžové a světle modré. Kombinovat se dá jak s deninem, tak s jinými běžnými materiály. Nám se líbí hlavně crop svetr s dlouhými rukávy, najdete tu však i pletené šaty, několik dalších typů espadrilek anebo i obaly na telefony. Chiara se nebojí kamkoliv umístit logo nebo svoje iniciály a rozhodně u toho nešetří místem.

Návrhářka také zvětšila svou kolekci obuvi a teď už si od ní můžeme koupit téměř všechny typy bot, na které se vzpomeneme. Holínky, lodičky, sandálky, balerínky a kotníčkové boty, tenisky, pantofle i mokasíny. Pokud na nás z nich nemrká flirtující oko, tak se alespoň třpytí tak, že můžeme fungovat jako chodící diskokoule. To samé platí o nových kožených batůžcích a ledvinkách.

Kdybyste měla pocit, že se tato móda oblečení hodí spíš pro vaši pětiletou dceru, nemusíte si zoufat. Chiara myslí i na děti a všechny svoje nápady dokáže vměstnat i na menší kousky oblečení. Vybrat si můžete z oblečení pro děti od tří do šesti let aneb z kolekce junior od sedmi do deseti let. Jediný rozdíl mezi kolekcí pro dospělé je ten, že dětské oblečení sahá vždy až pod pupík a na kapucích mikin jsou našita medvědí ouška. A boty jsou zatím bez podpatku.

Tahle výstřední Italka je velice oblíbená u zlaté mládeže po celém světě a my tušíme proč. Její kousky nejsou levné, to je obecně známo, a jsou lehce rozpoznatelné. Když tedy nosíte Chiaru, tak jste dnešní a in, a nebojíte se za svou image utrácet větší sumy. Na to, že je kariéra Chiary co by návrhářky zatím krátká, dokázala se rychle zorientovat v módním průmyslu a oslovila širokou sortu zákazníků. Klobouk dolů. Klobouk s mrkajícíma očima dolů.

 

pinterest.com, chiaraferragnicollection.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram