Nová kolekce F.designers na přehlídce v Duplexu

Nová kolekce F.designers na přehlídce v Duplexu

Střešní terasa Duplexu se proměnila na přehlídkové molo, po kterém kráčely modelky s nejvybranějšími kousky nové kolekce českých a slovenských návrhářů stmelené pod módním butikem F.designers. Divákům se tajil dech. Zapůsobili i tématem večera.

Módní butik F.designers Prague se specializuje na pestrý výběr těch nejlepších návrhářů z celého Česka a Slovenska. Své nadčasové a originální kousky představili na romantické terase Duplexu při příležitosti Myconos párty. Hosté toto téma striktně dodrželi a zadaný drescode ALL WHITE se ve zdobených prostorách podniku krásně vyjímal.

Majitelka storu a návrhářka Jenny Jeshko dala přednost před svými modely ostatním návrhářům. Přála si totiž ukázat, co nejvíce z mladých nadějných nováčků. Jedním z nich je například umělkyně Inna Liadoshchuk, která tvoří pod svou vlastní značkou One Kind. Její tvorba je plná lehkých materiálu, jemného sametu a svůdných rozparků. Působila tak lehounce, až se mohlo zdát, že modelky na sobě mají kousky nebeských obláčků.

„Zaměřuji se na ženskost a eleganci,“ hlásá skromná Inna.

 Dotáhnout každý outfit k dokonalosti byla práce stylisty a store managera již zmíněného obchodu Lukáše Almassyho. Ten každé dívce vybral takové šaty, které jí padly jako Popelce. Nešetřil ani na špercích a soustředil se na každičký detail. Právě doplňky byly opravdu neobvyklé. Náušnice ve tvaru květin z krajky zdobené kamínky – tomu se říká, krásná a precizní ruční práce.


@One Kind


@One Kind

Pražský Duplex se o své hosty staral bravurně a téma večírku opravdu doslova a do písmene dodržel. Na rozpáleném grilu se připravovaly řecké pochoutky v podobě grilovaných sýrů, mořských plodů a nechyběl ani kebab. Těmito lahůdkami se odměnily i modelky. Některé z nich měly opravdu co slavit. Na mole teprve začínají, a přesto předvedly ukázkovou show bez zaškobrtnutí. Část z nich je totiž součástí soutěže Miss České republiky. 

Módní butik si však ani na chvíli neodpočine. Nyní plánuje další přehlídku ve svých vlastních prostorách již 31. července. Všichni módní nadšenci jsou vítáni, na místě si lze rovnou oděvy zakoupit. 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram