Nová kolekce H&M SKATE & SURF je pro sebevědomé holky

Nová kolekce H&M SKATE & SURF je pro sebevědomé holky

Tato kolekce podporuje sebevědomí a viditelnost pro všechny bruslařky různých orientací nebo barvy pleti. Oblíbily si ji i české skateřky a surfařky jako Natálie Kotková nebo Míša Štoudková.

Denisa Levová a Bára Macalová, foto se svolením H&M

Kolekce vznikla pod záštitou Black Girls Skate, neziskovou organizací, jejímž cílem je podpora kultury skatování a surfování. Kampaň umožňuje členkám Black Girls Skate podělit se o své příběhy v rámci online editoriálu H&M.

Najdete v ní plavky, surfařské komplety, trička, kraťasy či bermudy ve velmi živých barvách. Svou oblibu si našly i mezi českými sportovkyněmi z řad skateřek a surfařek, jako jsou Denisa Levová, Bára Macalová nebo již zmiňované Natálie Kotková a Míša Štoudková.

Míša Štoudková, foto: se svolením H&M

Tato cool kolekce obnáší i pár klasičtějších kousků v šedivé a černé či doplňky, jako jsou sandály, sluneční brýle nebo klobouček. Celou kolekci najdete online na e-shopu značky i v kamenných prodejnách.

Ve věrnostním programu HELLO MEMBER můžete dokonce vyhrát jeden z oblíbených a originálních longboardů od české značky @honzovylongboardy.

Natálie Kotková, foto se svolením H&M

Bára Macalová, foto se svolením H&M

Denisa Levová, foto se svolením H&M

Natálie Kotková, foto se svolením H&M

Denisa Levová, Bára Macalová, foto se svolením H&M

Míša Štoudková, foto se svolením H&M

Natálie Kotková, foto se svolením H&M

foto se svolením H&M

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram