NOVÁ KOLEKCE LOUIS VUITTON HRAJE VŠEMI BARVAMI

NOVÁ KOLEKCE LOUIS VUITTON HRAJE VŠEMI BARVAMI

Louis Vuitton rozehrává s novou kolekcí match point na kurtech nejznámějších turnajů od French Open až po Wimbledon. Kolekce je neodolatelným mixem zajímavých detailů a působivých dynamických barev.

Zdroj: se svolením Louis Vuitton

Nadčasové a kultovní

Již od roku 1854 přináší Louis Vuitton světu jedinečný design, v němž se snoubí inovace a styl s tou nejlepší kvalitou. Kolekci tvoří několik modelů se společnou tématikou. Každý z nich zaujme svým jiskrným charakterem prosyceným nádechem urbanistického a sportovního stylu. Hvězdou kampaně ke kolekci je australská herečka Samara Weaving. Kolekce je neodolatelným mixem zajímavých detailů a působivých dynamických barev. Podtrhne váš styl a zahalí vás sebedůvěrou.


Zdroj: se svolením Louis Vuitton

Hrají všemi barvami

Móda často čerpá inspiraci z tenisového prostředí: svěží a elegantní designové kódy podněcují kreativitu. Trávová zeleň, nebesky modrá a hnědá jsou klíčovými barvami nové kolekce, objevují se v podobě ikonických designů Damier i Monogram. Velmi atraktivní je kabelka Coussin z ultra jemné reliéfní kůže. Design doplňků je energický a sofistikovaný zároveň.


Zdroj: se svolením Louis Vuitton

 

Září, svítí a jsou přátelské

Oblíbené kabelky ikonického módního domu od Speedy přes OntheGo až k modelu Loop, září ve svítivých odstínech 100% eko-přátelského sametového žakáru. Zvolte si svoji ikonockou kabelkou v jakékoliv barvě nové kolekce a budete zářit. Kolekce má podtrhnout vaši sebedůvěru a doplnit váš styl, ať je zrovna volnočasový nebo elegantní.


Zdroj: se svolením Louis Vuitton

Klasické prvky trochu jinak

Kolekce oděvů oslavuje ikonický potisk s motivem řetězu a klíče i vzor anglické krajky přenesený na kůži. Louis Vuitton zajímavě kombinuje francouzský preppy styl s originálním pohledem na designové prvky uniforem. Elegance tak kráčí ruku v ruce s uniformní disciplínou. Klasicky a přesto hravě je kombinace, která nikdy neomrzí.


Zdroj: se svolením Louis Vuitton

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram