Nová kolekce luxusních bot Louis Vuitton jaro/léto 2014 se nese ve stylu vintage

Nová kolekce luxusních bot Louis Vuitton jaro/léto 2014 se nese ve stylu vintage

S novou kolekcí bot Louis Vuitton se vracíme zpět do 50. a 60. let, plné neotřelé, nekompromisní a odlehčené elegance, která se nese v úžasných pastelových barvách

S novou kolekcí bot 2014 vás Louis Vuitton opět zve na transatlantickou plavbu parníkem Le France, který v 60. letech vyplul z Paříže a dnes doráží do současného New Yorku. Na palubě legendárního zaoceánského parníku lze pozorovat uvolněnou, vytříbenou eleganci, která prostupuje celou kolekcí pro léto 2014.

Louis Vuitton vás obuje do hravého luxusu nejen na ranní procházku po palubě, ale také k bazénu, příjemnému posezení nebo na večerní párty. Pro nejrůznější příležitosti navrhl nepřeberné množství lákavých elegantních dámských bot.

Ležérní sandálky, v nichž se odráží Voyage motiv, elegantní lodičky na vysokém jehlovém podpatku, extravagantní vysoké páskové sandále s ohromujícími dekory, jako jsou například pštrosí pera a v neposlední řadě pohodlné trendy mokasíny, baleríny a sportovní boty.

Kolekce se nese v paletě zmrzlinových barev od korálové, žluté, šeříkové až po výrazné odstíny typické pro 60. léta, jako je rudá, béžová, zlatá a kombinace kontrastních barev.

Tuto revoluční dobu si nejlépe připomeneme právě díky kontrastnímu provedení bot na vysoké platformě nebo vysokými kotníčkovými botami s otevřenou špičkou.

Vytříbeným elegantním stylem Louis Vuitton oplývají i ty nejjednodušší modely. Tkví v dokonalém provedení, detailech a vybraných materiálech. Naprosté pohodlí vám zajistí botky vyrobené z měkoučké teletiny nebo semišové kozinky. V kolekci najdeme také boty z hadí kůže nebo boty s kultovním leopardím motivem.

Typické emblematické prvky Louis Vuitton jsou umístěné nenápadně, ale rozpoznatelně. Najdeme je například vyražené do kůže, na výrazných sponách, nebo v podobě kvítku. Zajímavý je také motiv visacího zámku, který je pojícím motivem kolekcí bot, kabelek i šperků.

Zdroj: louisvuitton.co

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram