Nová kolekce milovaných Melissek je tady! A je opravdu úchvatná!

Nová kolekce milovaných Melissek je tady! A je opravdu úchvatná!

Nová kolekce 2016 je konečně v prodeji. Roztomilé dívčí botky Melissa z pohodlné gumy vás se svými novými aplikacemi a mašličkami rozhodně uhranou.

Jsou gumové, stylové a neexistuje, že byste je ještě neznala. Jsou vyrobené z plastu, do kterého během výroby přimíchávají nezaměnitelnou vonnou esenci. Ta způsobuje, že i po měsících nošení botky stále krásně voní po dětských žvýkačkách. Nová kolekce pro nás nachystala novinky v ozdobách, ale to, pro co značku Melissa a její balerínky milujeme, zůstává stále stejné. Díky bohu. Pro baleríny je také typický malý okraj na místě palce u nohy. 

  
Vínové s mašlí na špičce 2 229 Kč ; Světle růžové 2 229 Kč ; Vínové s mašlí na patě 2 839 Kč 

Nejvýraznější modely mají na špičce velkou poutavou mašli složenou ze dvou odstínů dané barvy bot. Varianta Minnie označuje balerínky s puntíkatou mašlí naopak na patě, což není u Melissy tak obvyklé. Výjimkou ovšem nejsou transparentní boty s drobným vzorem nebo třpytivé proplétané baleríny. Jednoduše ať už si vyberete jakékoli z nové kolekce, budou vám dělat radost, stejně jako ji dělají nám. (Alespoň ty loňské). Za to dáme ruku do ohně. 

Jaké si vybereme z nové kolekce, to si budeme muset ještě moc dobře promyslet...

  
Růžové třpytivé 2 079 Kč ; Černé s kytičkami 1 939 Kč ; Béžové s černou mašličkou 1 869 Kč

zoot.cz 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram