Nová kolekce Pat McGrath je plná tekutých rtěnek a lesku

Nová kolekce Pat McGrath je plná tekutých rtěnek a lesku

Neobvyklý a dlouhý název nové kolekce rtěnek Pat McGrath přináší slibná očekávání. Sen milenky KiraKiry přichází a ženám dopřeje lepší pocit z líčení.

Liquilust 007, sen milenky KiraKiry, je kolekcí, kterou přináší make-up specialista Pat McGrath. Jeho práci znáte například z 61 dílné permanentní kolekce v obchodech Sephora. Kolekce plná tekutých rtěnek, lesků na rty a třpytivých detailů dodává určité kouzlo. Nakonec takový tah je před vánočním časem tím pravým obchodním krokem.

„Duch prázdnin je pro mě fascinujícím kouzlem, vznešenou jiskřičkou a šancí na to, aby se na těch nejlepších večírcích podařilo překvapovat a provokovat,“ řekl McGrath ve své tiskové zprávě. „Jde o to, jak si hrát s tekutými rtěnkami například v zákulisí módních přehlídek. Je to opravdové umění.“

Kolekce Liquilust 007 obsahuje osm rtěnek: Divine Nude (Dramatický akt), Possessed (staro-růžová), Slay-Omi (růžovo-hnědá), Wreckage Totale (jasná Fuchsie), Revelation Red (skutečný Karmín), Nightshade (ultra jemně fialová), Femme Moderne (krémově béžová), Deceit (tmavě hnědo-červená). K těmto odstínům dále patří také kolekce lesků na rty od holografických až po dva pigmentové. Výrobky budou v prodeji v sadách po dvou, pěti nebo devíti kusech a budou se pohybovat od 38 do 150 dolarů.

Značka si zakládá ale především na tom, aby i aplikace a pocit, zejména ze rtěnek, byl přirozený a příjemný. Struktura daného výrobku je vlastně základem všeho. „Nejsou tak suché jako většina tekutých rtěnek. Jedná se o tenký polymer, který nabízí maximální pokrytí a přitom není pro rty tak těžký,“ poznamenal umělec.

fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram