Nová kolekce pro rok 2016 od značky alešbáry! Jednoduchost a efektivita

Nová kolekce pro rok 2016 od značky alešbáry! Jednoduchost a efektivita

Módní salon, který čerpá z rodinné tradice, na kterou designéři navazují, ale zároveň ji také propojují se současným trendem. alešbáry jsou šaty šité a navržené na míru a je na nich vidět čistá ruční práce.  

V posledních letech je pro módní studio typický nějaký příběh, který ho poté doprovází celou sezonu. Novou kolekci studio alešbáry zahajuje vždy v polovině měsíce března. Velkou výhodou každé kolekce této značky je její využití, protože jsou módní kousky nositelné po celý rok, dokonce i v nezávislosti na trendech. 

Nová kolekce roku 2016 se stejně jako v minulých letech inspirovala asijskou atmosférou, která v modelech není vždy na první pohled vidět, ale je v ní jasně zakomponována. 

zm_ablab2016_upr_orez_1.jpg zm_ablab2016_upr_orez_2.jpg

Kolekce pro tento rok je doplněna o jedinečnou sadu vlasových doplňků, které se inspirovaly mikrosvětem bambusových hájů. Na špercích studio spolupracuje již druhým rokem se šperkařkou Jolanou Novákovou.

Střihová řešení vycházejí z přírodních linií kopírující bambus, a co se týče barev, tak jich je celá řada. Vybere si zde každý, protože jsou v nabídce odstíny béžové, tmavě modré, zelené, červené a objevuje se zde dokonce i černá, bílá a starozlatá.

  

Co se týče materiálu, tak jsou použity pleteniny z bambusového vlákna, technické plátno, kožešina, vlna a hedvábí.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram