Nová kolekce spodního prádla pro sezónu F/W oslavuje ryzí ženskost a sofistikovanou svůdnost

Nová kolekce spodního prádla pro sezónu F/W oslavuje ryzí ženskost a sofistikovanou svůdnost

Marks & Spencer představil zimní kolekci svůdného spodního prádla. Přináší vám krásné propracované kousky, ale i praktické hladké tvarovací prádlo pro perfektní figuru v jakýchkoliv šatech.

Dejte si na výběru prádla záležet i během zimních měsíců. Vždyť právě krásné prádlo je jednou ze zaručeně ženských zbraní, které nikdy nevyjdou z módy. V novém luxusním setu se budete cítit úplně jinak – nehledě na to, že jistě velmi potěšíte i svůj protějšek.

PASTVA PRO OČI
Nová kolekce prádla od britské značky Marks & Spencer je opět pastvou pro oči. Najdete tu rafinovaně střižené kousky s luxusním krajkovým zdobením, stylové prádlo s temně zbarvenými vzory, ale i promyšlené tvarovací kousky, díky kterým se budete cítit naprosto sebejistě v každých šatech.

 

LUXUSNÍ ŘADA SPODNÍHO PRÁDLA
Za samostatnou zmínku pak rozhodně stojí luxusní řada spodního prádla od Rosie Huntington-Whiteley, nazvaná ROSIE FOR AUTOGRAPH. Známá britská modelka a herečka pro zákaznice M&S opět navrhla přepychové kousky z těch nejlepších materiálů včetně francouzských krajek a pravého hedvábí.

Zdroj: marksandspencer.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram