Nová kolekce svatebních šatů Pronovias

Nová kolekce svatebních šatů Pronovias

Pronovias představilo novou svatební kolekci pro následující rok i svou nejnovější tvář. Stala se jí americká modelka Emily DiDonato.

Pronovias je jednou z nejznámějších luxusních značek nabízejících svým zákaznicím ty nejpohádkovější svatební šaty. Kolekce určená pro rok 2015 už byla zveřejněna a svatební šaty z ní si zákaznice již mohou objednávat. Řada spadá do hlavní svatební linie Pronovias s názvem Atelier Pronovias.

Pronovias před pár dny zveřejnilo kampaň a tím odhalilo i svou novou tvář - Emily DiDonato. V minulosti se v kampaních objevila například i česká modelka Karolina Kurková, Miranda Kerr nebo Irina Shayk.

Při pohledu na celou módní řadu jsou patrné různé inovace, do nichž se Pronovias pustilo. Nenabízí jen klasické šaty, ale i sukni oddělenou od horního dílu modelu nebo horní díl připomínající košili s límečkem. V nabídce je ale i úplná klasika - svatební šaty s flitry, peříčky či okvětními lístky. Šaty jako by byly na tělu tetované, toho Pronovias docílilo především použitím tylu s krystalky nebo jemnými detaily na průhledných rukávech.

Zdroj foto: Pronovias

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram