Nová kolekce značky LEEDA vznikala ve spolupráci s herečkou Barborou Bočkovou

Nová kolekce značky LEEDA vznikala ve spolupráci s herečkou Barborou Bočkovou

Svítí na cestu, i když zrovna nejsou vidět. Možná se jen odráží v hladině jezera nebo zapomenutém střepu na ulici. Někde tam jsou, pro vás. Řeč je o šatech z nové kolekce značky LEEDA.

Kolekce FAIRY nafocená v lomu, s modelkou zachycující poslední zbytky slunečních paprsků, působí v základu velmi chladně. Barevné modely však zařizují přesný opak a tahle kombinace vás bude bavit. Vtáhne vás do tajů elegantní módy, nadčasovosti i lehké extravagance, která však působí velice příjemně.

"Inspirací je pro mne hledání rovnováhy mezi křehkostí a silou, realitou a snem, světlem i temnotou, ale také čistá radost ze skládání barev a jejich interakcí. Potřeba odstínů plných energie od sytě fialové vlny, přes neonově růžové nebo okrové hedvábí. Struktury a objemy materiálů umocňuji zdánlivě neuspořádaným prošíváním a barevné plochy propojují metalickými akcenty i unikátními šperky designérek Dick Wolf, Magdaleny Šťastníkové a Pauline Hagan. Originální velkoplošné vzory vycházející z minulých kolekcí jsme s grafickým designérem Mariem Corradinim oprostili od barev, zanechali jsme pouze základní “kostru” linií a lehce stínované plochy v negativu a pozitivu a nechali tak vyniknout původním barvám látek," říká ke kolekci designérka Lucie Kutálková.

foto: se svolením značky LEEDA

Herečka Barbora Bočková je pro autorku kolekce ztělesněním křehkosti, síly i tajemna a v kombinaci s fotografkou Bet Orten tak vznikla kampaň, která celou kolekci nádherně vystihuje. Modely působí neobvykle barevně, ve střizích zůstává minimalistická, nadčasová a variabilní. Najdete v ní kašmírové kabáty, prošívané bundy s originálním potiskem, oversize mikiny a bombery z italské vlny, hedvábné róby,  ale i osvědčený funkční Thermocool a nově také modely z merino vlny úpletů.

Všechny modely LEEDA jsou vyrobeny v České republice.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram