Nová španělská královna Letizia má zajímavý styl oblékání a vytříbený vkus!

Nová španělská královna Letizia má zajímavý styl oblékání a vytříbený vkus!

Nová španělská královna Letizia si pomalu získává titul módní ikony. Dodružuje etiketu, přesto si oblečení stejně jako Vévodkyně Kate upravuje do stále moderního a chic stylu!

Vlastně bychom mohli říci, že styl nové španělské královny je velice podobný s tím, který obléká Kate. Jako člen královské rodiny musí dodržovat etiketu, přesto si s oblečením pohrává a nebojí se ani oblečení z řětězců jako je Mango nebo Zara. 

 

Častokrát se obléká do pastelových nebo tlumených tónů. Uvidíte ji v kalhotových kostýmcích, ale zároveň kombinuje barevné a různě střižené kalhoty společně s šifónovými blůzami a halenkami. Zároveň v jejích outfitech zahlédneme inspiraci v návrhářce Coco Chanel, nejčastěji u tvídových sak a kabátků nebo třeba perlových náhrdelníků.

Přes všechny kalhotové outfity ji stejně nejčasteji zahlédneme v žensky střižených šatech. Oblíbila si pouzdrový střih, většinou s délkou sukně až ke kolenům. Pouzdrové šaty a sukně střídá s klasickým A-střihem a volnou sukní. Vyjímkou není ani overal nebo maxisukně.

 

Obléká i halenky se sukněmi do pasu, díky tomu vznikají jedny z nejzajímavějších kombinací. Do jejího šatníku patří áčkové i pouzdrové sukně v nejrůznějších vzorech. Její dvě dcery si také přijdou na své- obléká je hravě a mívá s nimi sladěný i vlastní outfit. 

 

Jaký názor na oblékání španělské Letizie máte vy? 

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram