Nová sportovní kolekce značky Forever 21

Nová sportovní kolekce značky Forever 21

Kelly Gale vám ukáže, jak být sexy při sportu! Značka Forever 21 je známá především z Anglie, kde patří mezi nejoblíbenější. Do České republiky se však obchod dostal teprve minulý rok a my bychom rádi poukázali na to, jaké zajímavé kousky na letošní rok nabízí. 

Forever 21 má ve své nabídce mladistvé oblečení těch nejrůznějších stylů, střihů a materiálů, následující ty nejnovější módní trendy. Nás zaujala nová kolekce sportovního oblečení, které pro reklamní kampaň Activewear 2017 nafotila snědá kráska Kelly Gale, patřící k nejkrásnějším modelkám světa.

Většina z vás si jistě dala novoroční předsevzetí, že konečně začne něco pro sebe dělat, nebo že zhubne. Právě proto, že nikdo nechce při cvičení či běhu vypadat špatně, tak pro vás máme oblečení, které má styl a cvičení s ním bude jedna radost. Pojďme se sportovní kolekci Activewear 2017 podívat na zoubek!

Sortiment Booty Sculpt je vyroben z příjemného, odolného a lehkého materiálu zajímavých střihů, které mají za cíl zvýraznit a definovat vaše křivky. Gumové pruhy, průstřihy a síťka dokážou ze sportovního oblečení udělat něco extra.

 

Sexy legíny, podprsenky se síťkou nebo průstřihy, lehké větrovky, legíny a kalhoty, které se hodí jak na běh, do fitness centra nebo tanec, vyzdvihnou a zvýrazní vaši figuru a vy je nebudete chtít sundat. Vybrané barvy jistě polichotí každé ženě a dívce, protože černá, šedá, bílá, oranžová a červená, nikoho rozhodně neurazí. 

Když si kolekci prohlédnete a uvidíte, jak můžete během cvičení vypadat, tak možná právě toto sexy oblečení bude motivací, proč se sebou začít něco dělat a vyrazit do fitness centra nebo na nějakou lekci.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram