Nová veganská řada CANNABIS značky Dermacol přináší blahodárné účinky pro pleť i tělo

Nová veganská řada CANNABIS značky Dermacol přináší blahodárné účinky pro pleť i tělo

Oblíbená značka dekorativní kosmetiky přichází s novinkou, díky které se budete cítit ve své kůži. Přesněji řečeno za tímto blahodárným pocitem hledejte výtažky z kvalitního konopného oleje lisovaného zastudena.

Kosmetika s výtažky z konopí se těší stále větší oblibě a vy si nyní můžete dopřát její blahodárné účinky v nové veganské řadě CANNABIS značky Dermacol. Výrobky jsou určené jak pro pleť, tak i pro tělo a najdeme v nich vysoký obsah nenasycených mastných kyselin a kvalitních látek, které se starají o regeneraci, výživu, zjemnění i zklidnění pokožky.

Hledáte pro svoji pleť něco výjimečného? Vyzkoušejte zklidňující sérum s výtažkem z konopí, obohacené o syntetický cannabidiol (CBD). Intenzivně regeneruje a hydratuje pokožku a zmírňuje její podráždění. Složení s vitamíny E a B3 a extrakty z mořské řasy Kalpariane a zeleného čaje udržuje v pleti rovnováhu a chrání ji před negativními vnějšími vlivy. Výjimečná receptura zabraňuje degradaci kolagenu a zároveň podporuje jeho tvorbu, a díky tomu je pokožka pevnější, pružnější a intenzivně regenerovaná. Sérum má lehkou gelovou texturu, která bude vyhovovat také potřebám problematické pleti. VEGAN.

Cannabis CBD sérum, Dermacol – 199 Kč / 15 ml

 

Obohaťte svoji kosmetickou rutinu o každodenní péči, která se ukrývá v bohatém hydratačním krému s konopným olejem. Obsahuje aktivní detoxikační látky ze sedmikrásky a smilu italského, získávané lisováním zastudena, díky nimž zbaví pleť šedého nádechu a potlačí případné začervenání. Složení obohacené o kyselinu hyaluronovou, arganový olej, vitamín B3, panthenol, alantoin, betain a extrakt z měsíčku lékařského krásně hydratuje, rozjasňuje a vyhlazuje pokožku. Pravidelná péče přináší úlevu také problematické pleti. VEGAN.

Cannabis pleťový krém, Dermacol – 199 Kč / 50 ml

 

Na čištění i odličování je jako stvořený zklidňující čisticí krém s konopným olejem a vůní šalvěje. Postará se o dokonalé, a přitom jemné odlíčení pleti bez vysušení, které je typické po použití běžných čisticích gelů. Složení s obsahem přírodních tenzidů, panthenolu, glycerinu a vitamínu E pokožku zklidňuje a zvláčňuje. VEGAN.

Cannabis čisticí krém na tvář, Dermacol – 149 Kč/150 ml

 

Problematická a mastná pleť ocení účinky detoxikační jílové masky s konopným olejem, která ji zbaví nečistot i nadbytečné mastnoty. Díky obsahu jílu bohatého na přírodní minerály a černého uhlí má maska výborné exfoliační, čisticí a detoxikační vlastnosti. Pravidelné používání přirozeně reguluje nadbytečnou aktivitu mazových žláz a zároveň uvolňuje ucpané a stahuje rozšířené póry. Bez parfemace. VEGAN.

Cannabis detoxikační jílová maska, Dermacol – 129 Kč/100 ml

 

Suchým a popraskaným rtům poskytne potřebnou výživu i ochranu zklidňující balzám na rty s konopným olejem. Bohaté složení s vitamínem E, bambuckým máslem, meruňkovým a levandulovým olejem vytvoří na rtech ochrannou bariéru, a díky 100% přírodním barvivům je zároveň přirozeně tónuje. Voňavým bonusem je příjemná višňová parfemace. VEGAN.

Cannabis balzám na rty, Dermacol – 129 Kč/6 g

 

Zahalte své tělo po sprše či koupeli do ochranného „pláště“. Zklidňující tělové mléko s konopným olejem je bohaté na přírodní oleje (konopný, olivový a z hroznových jader). Díky vysokému obsahu bambuckého másla – až 15 % – je vhodné také pro suchou a velmi suchou pokožku, která bude po použití mléka vláčná a hydratovaná. Panthenol a měsíček lékařský se postarají o potřebnou regeneraci a smysly potěší jemná šalvějová parfemace. VEGAN.

Cannabis tělové mléko, Dermacol – 129 Kč/200 ml

O citlivé intimní partie se postará zklidňující mycí emulze s konopným olejem, glycerinem a olivovým olejem. Každodenním používáním upravuje stav sliznic a zlepšuje odolnost intimních partií vůči zánětům a mykózám. Šetrné složení s jemnou parfemací omezuje pocity svědění a pálení, udržuje správné pH a zanechává příjemný pocit svěžesti a čistoty. VEGAN.

Cannabis intimní mycí emulze, Dermacol – 149 Kč/200 ml

Suchá a zejména velmi suchá pokožka těla ocení vlastnosti zklidňujícího tělového másla s konopným olejem. Díky vysokému obsahu hydratačních složek a přírodních olejů, především konopného, zanechává příjemný pocit vyživené a ošetřené pokožky bez mastného filmu. Delikátní máslo s příjemnou šalvějovou parfemací je obohacené také o panthenol, alantoin, betain a glycerin, které kůži intenzivně hydratují, regenerují a chrání.  VEGAN.

Cannabis tělové máslo, Dermacol – 149 Kč/75 ml

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram