Nové BLONDME: Jedinečné, zářivé, osobité

Nové BLONDME: Jedinečné, zářivé, osobité

Blond představuje ženskost, půvab a přístup k životu. Ale co je nejdůležitější: blond je osobitá! A Schwarzkopf Profesional vám nyní umožní vytvářet nové promyšlené blond styly.

Schwarzkopf Professional prostřednictvím znovuzavedení značky BLONDME, experta na prvotřídní blond barvu, umožňuje vytvářet ty nejosobitější a nejpromyšlenější blond styly.

Inovativní technologie KeraLamination zaručuje dosažení jedinečné kvality blond vlasů. Připravuje vlasy na zesvětlení nebo barvení, pomáhá je chránit během jejich ošetřování a obnovuje keratin ztracený z vlasů, čímž posiluje vlasové vlákno a přináší mu na míru šitou péči. Výsledkem je blond barva v nádherných odstínech s výjimečnou diamantovou jasností a viditelně delší stálostí.

Díky nové inovativní technologii KeraLamination umožňuje maximální ochranu vlasů a o 30% větší péči. S ochranou kůrou Pre-Lift Kera Protector před BLONDME zesvětlováním je zaručena o 50% nižší lámavost vlasů. Vlasy jsou pak hebké, vláčné a lesklé. S touto kůrou získají vaše vlasy diamantovou jasnost a rovnoměrné blond výsledky od kořínků po konečky.

Tři kroky k osobité blond
Ochrana: Inovativní Pre-Lift Kera Protector Ochranná kúra se aplikuje před zesvětlováním nebo barvením. Obsahuje reaktivní silanoly vytvářející kolem vlasového povrchu neviditelnou síť, která omezuje poškození vlasů během zesvětlovacího procesu.   

Zesvětlování, barvení a tónování:
PPL9+ Prémiový zesvětlovací pudr, první zesvětlovací systém umožňující dosáhnout 9 úrovní, má vylepšenou konzistenci, snadněji se aplikuje a přináší úžasné zesvětlující výsledky.
Transparentní gelový zesvětlovací systém umožňuje přímou a okamžitou kontrolu procesu zesvětlování a sledování blond proměny. Sedm různých tonerů v kombinaci s novým jedinečným zjemňovačem tónu nabízí neomezené možnosti vytváření krásných odstínů a přináší základ pro nekonečnou kreativitu a individuální blond styly. 

Péče: Řada exkluzivních ošetření zahrnující Keratinový šampon s vyrovnaným pH a novou Keratinovou obnovující blond kúru přináší vlasům po zesvětlování a barvení skvělé pečující efekty.

Dokonalá blond péče od Schwarzkopf Professional – v salonu i doma 
A půvab bude věčný! Pro zajištění zářivosti a lesku blond vlasů po co nejdelší dobu je nezbytné každý den používat přípravky vlasové péče vytvořené speciálně pro použití na jednotlivých odstínech blond. Přípravky all blondes’ favorite: Keratinový obnovující šampon, Keratinový obnovující kondicionér a Keratinová obnovující kúra poskytnou všem typům blond vlasů půvab a optimální vyživení. 

Vyzkoušejte také Sprejový kondicionér pro podporu lesku, který obsahuje zlaté třpytivé pigmenty zdůrazňující zářivost všech blond vlasů.

Ledově chladné nebo karamelově teplé blond odstíny můžete zvýraznit a osvěžit pomocí Colour Perfectionists, které nabízejí Šampon pro ledově chladnou blond nebo Šampon pro bohatou karamelovou blond. Nový Sprejový korekční kondicionér pro ledově chladnou blond okamžitě neutralizuje nechtěné žluté nádechy pro dokonale čistou blond, která vydrží až do další návštěvy salonu.

Jedinečná blond inspirace
Schwarzkopf Professional společně s BLONDME Globálním ambasadorem Kimem Vo vytvořil kolekci Blond Iconic. Kolekce obsahuje čtyři nejžhavější trendové ikonické blond styly z Holly-woodu.

Vítejte v nádherném světě BLONDME