Novinky z Queensu vás dostanou do formy

Novinky z Queensu vás dostanou do formy

Obchod Queens si pro vás připravil oblečení na míru, aby vás přicházející vrchol jara nedostihnul. Mezi novinkami zde nechybí sportovní tenisky, sportswear, letní šaty a doplňky na léto.

Obchod Queens si pro vás připravil spousty novinek, a to od batohů přes sportovní oblečení, jako jsou mikiny až po boty. Jsou prostě poplatní svému heslu: Oblékáme lidi od hlavy až k patě! Letos si pro vás připravili novinku. Obchod má první vlastní trička a mikiny, takže i vy se můžete stát jedním z Queensu! Na jejich designu spolupracoval český designér Jakub Otčenáš, který je i autorem současného loga. Do prodeje byly vypuštěny už 14. května a můžete je zakoupit například v prodejnách v Praze, Brně či Ostravě.

Mikiny pro vás u Queensu čekají i od značky Nike. A je to další pecka! Tentokrát pro pány, kteří se jistě zamilují do Nike M NSW Club Hoodie PO BB z příjemného materiálu v klasickém střihu. Jak jsme dále slibovali, mezi novinkami u Queensů najdete i batohy, a to novinky od značky Rains nebo Doughnut. Tady vás jistě uchvátí neobvyklý design, který je překvapivě praktický než mnohá klasika. Ale pokud přeci jen toužíte po batůžku, se kterým byste raději než na hipsterskou party mohli vyrazit do lesa na pořádnou letní túru, je zde nabídka novinek i z těchto batohů klasických značek. A teď zbývá jen otázka: Jste spíše tým Adidas nebo Nike?

Na Queens.cz stejně jako v kamenných prodejnách najdete i novinku od značky EDITED v podobě krásný letních šatů. Pravdou je, že hlavní místo si zde značka „vydobyla“ právě díky perfektní kombinaci letních šatů a tenisek. Přiznejte se dámy, která z nás by tento trend alespoň trošku neobdivovala?  A to je pouze malý vhled do světa novinek, které na vás čekají ve Queens.

Queens.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram