Novou globální ambasadorkou L’Oréal Paris je herečka Kate Winslet

Novou globální ambasadorkou L’Oréal Paris je herečka Kate Winslet

Držitelka Oscara chce inspirovat ostatní ženy, aby se i v podobném věku cítily dobře. Prostřednictvím spolupráce s L’Oréal Paris k tomu má perfektně našlápnuto.

foto se svolením L’Oréal Paris

45ti letá herečka a držitelka Oscara využívá svou slávu k pozvednutí žen.

“Dalo práci dostat se na místo, kde se nemusím omlouvat za to, kým jsem a kde mohu přijímat své nedostatky. Jsem ráda, že se mohu připojit k L’Oréal Paris a říct: vyžaduje to odvahu a sílu věřit, že to jací jste, za to stojí!” uvedla v tiskové zprávě Winslet.

Samotná herečka přiznává, že se může stát, že nebudete mít pocit, že to za něco stojí, avšak pevně věří, že právě nová kampaň L’Oréal Paris, která bude uvedena během června, připomene lidem, že to je to, co z nás dělá lidi. “Všichni máme takové chvíle,” přiznala herečka, která ale věří, že to čím skutečně jsme je nejvíce definující. Kate Winslet se tak připojuje k posádce dalších ambasadorů L’Oréal Paris například vedle Evy Longoria, Helen Mirren, Elle Fanning nebo Violy Davis.

foto: se svolením L’Oréal Paris

Herečka také přiznala, že když zůstala doma uprostřed pandemie, začala si více všímat některých známek stárnutí. “Měla jsem vice času sledovat známky stárnutí ve své tváři, ale přijmula jsem to a vím, že jsem nyní ve věku, kdy se věci neustále mění,” dodala Winslet, která se nebojí vrátit zpět návrh fotky, kde je její pleť příliš vyretušovaná a fotografovi vzkázat, že moc dobře ví, kolik vrásek pod očima má, aby je na fotku zase vrátil.

foto se svolením L’Oréal Paris

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram