Nový charitativní projekt s názvem KÁVA MODI - Káva, která pomáhá

Nový charitativní projekt s názvem KÁVA MODI - Káva, která pomáhá

V Praze byl představen nový, unikátní, charitativní projekt KÁVA MODI - Káva, která pomáhá. Cílem projektu je poukázat na nejohroženější skupinu v ČR, kterou jsou senioři!

Nový charitativní projekt Petra Makovičky a organizace Život 90 si klade za stěžejní cíl prostřednictvím dobré kávy pomoci seniorům, nemocným, handicapovaným a jinak potřebným lidem.

CAFÉ MODI je známou pražskou kavárnou, která si za rok své existence našla mnoho spokojených klientů. Její majitel Petr Makovička se spolu s obchodním partnerem, majitelem rodinné pražírny CAFFé 08 Petrem Frühaufem, rozhodli svým podnikáním současně pomoci i potřebným.

Z osobních zkušeností i zkušeností svých blízkých se několikrát přesvědčili, že nejvíce opomíjenou skupinou lidí jsou právě senioři, nemocní, handicapovaní a jinak znevýhodnění lidé. Přišli s nápadem, jak spojit příjemné s užitečným, jak propojit svou profesi s pomocí a to prostřednictvím produktu, který znají všichni na celém světě a který je dennodenní součástí většiny z nás. Tím je právě káva!

Ve spolupráci s organizací Život 90, která se už desítky let věnuje péči o seniory a zkvalitnění jejich života, bylo rozhodnuto, že z každého prodaného kilogramu KÁVY MODI půjde částka 50 korun právě na potřeby seniorů.

Výtěžek z prodeje KÁVY MODI bude pravidelně a transparentně uváděn na webových stránkách cafemodi.cz a zivot90.cz také spolu s aktuálně podporovanou aktivitou.

CÍLEM je podpořit projekty organizace, jejíž klienti potřebují například kompenzační, zdravotní pomůcky, léčebné programy, pobyty, případně zařízení, která jim ulehčují život a usnadňují přivolání odborné péče a pomoci.

JAK POMOCI?
Mohou pomoci všichni, jak jednotliví milovníci kávy, tak společnosti, kde se ve velkém pije káva a to tím, že budou kupovat právě KÁVU MODI. Nejen že získají prvotřídní, kvalitní, čerstvě praženou kávu, ale především pomohou okamžitě dobré věci. A pomoci mohou opakovaně!

KÁVA MODI - Káva, která pomáhá je pomoc, která není založena pouze na jednorázové “charitativní“ akci. Pomoci se dá kdykoli a odkudkoli.

KÁVU MODI - vždy prvotřídně kvalitní a čerstvě praženou /100% arabica/ si můžete objednat prostřednictvím OBCHODU na cafemodi.cz.

Jako první můžete koupí kávy pomoci Paní Paličkové
Paní Paličková (61) je po onkologické operaci a má řadu dalších zdravotních komplikací. Vloni jí zemřel manžel, který se o ni staral. Rodina nemá možnost vzít si ji domů a pečovat o ni. Klientka Života 90 potřebuje pomoc odlehčovacího pobytového typu, kde by se zotavila z operace a pomalu se vrátila do stabilizovaného stavu. Tato péče vyjde na 15.000 korun. V tom jí pomůže nový projekt KÁVA MODI - Káva, která pomáhá!

Zapojte se do projektu i vy a udělejte pitím kávy dobrý skutek!

Zdroj: protext.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram