Nový efektivní ESSENSITY od Schwarzkopf Professional

Nový efektivní ESSENSITY od Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional představuje nový bezamoniakový barvící a pečující systém -ESSENSITY!

Moderní ženy, které sledují aktuální trendy, hledají ideální kombinaci krásy: účinné a exkluzivní přípravky, které budou vyhovovat jejich aktivnímu životnímu stylu a zároveň zajistí ten nejlepší výkon! Stručně řečeno: přirozený vzhled bez kompromisů. ESSENSITY od Schwarzkopf Professional byl navržený přesně pro tento životní styl, kombinuje skvělé účinky, exkluzivní sortiment výrobků s bezamoniakovou barvou a péči o barvu. Přináší vlasům čistou hebkost a intenzivní skutečnou barvu odrážející přirozenou krásu!

ESSENSITY od Schwarzkopf Professional symbolizují barvicí přípravky, které neobsahují amoniak, silikony, minerální olej ani umělé parfemace ale přirozené pečující přípravky plné složek rostlinného původu. Tato značka se zavázala k respektování udržitelného rozvoje pro splnění rostoucích očekávání různých skupin zákazníků. Nová řada ESSENSITY je v partnerských salonech Schwarzkopf Professional dostupná od února 2014.

Čistý barevný výkon 
Nová řada ESSENSITY nastavuje díky inovativní a jedinečné technologii Phytolipid novou úroveň v oblasti bezamoniakové permanentní barvy. ESSENSITY přináší nádherné přirozeně vypadající barvící výsledky, až 100% krytí bílých vlasů, až 4 úrovně zesvětlení, o 30% výraznější sytost barvy a pozoruhodné prodloužení stálosti barvy o 50% – a navíc s intenzivnější péčí a výrazně vyšším komfortem vlasové pokožky (ve srovnání s předcházející Essensity).
Barvící řada je doplněná perfektním a na míru šitým pečujícím režimem ESSENSITY pro prodloužení stálosti barvy: pečující režimy Color & Repair a Color & Moisture umožňují kadeřníkům sestavit individualizovaný pečující režim vyvinutý pro speciální potřeby různých typů vlasů. Všechny receptury ESSENSITY jsou bez amoniaku, silikonů, parabenů, minerálních olejů a umělých parfemací, ale jejich výkon zůstává zachován. Šampony ESSENSITY navíc neobsahují sulfáty.  

Barva ESSENSITY – skutečná barevná intenzita v každém odstínu
Schwarzkopf Professional díky nové barvicí technologii ESSENSITY nastavuje novou úroveň v oblasti bezamoniakového permanentního barvení. Technologie Phytolipid fungující na rostlinné bázi podporuje a zvyšuje pronikání barvy do vlasů pro výjimečný výkon. 58 barevných odstínů s novým jednoduchým míchacím poměrem 1:1 nabízí zákazníkům fascinující výběr sytých a skutečných barev. Barva ESSENSITY představuje jedinou bezamoniakovou barvu, která exkluzivně využívá olejů rostlinného původu jak v developeru, tak v barvicím krému pro výrazně posílený barvicí a pečující výkon. Společně se směsí přestavěných barevných pigmentů přináší nádherné a přirozené barevné výsledky.

Péče ESSENSITY – Přirozená a důmyslná vlasová péče
Po jakémkoli barvení je nezbytné udržovat dosažené výsledky pomocí dokonalé péče. Nová pečující řada ESSENSITY prodlužuje barvící výsledky do další návštěvy salonu a nová receptura zároveň výrazně zlepšuje úroveň péče díky čtyřikrát většímu efektu a uhlazenějším vlasům (ve srovnání s neošetřenými vlasy). Inovativní technologie Phytolipid založená na přirozených a organických složkách s fair-trade marulovým olejem efektivně nahrazuje lipidy ztracené z vlasů a uzavírá kutikulu pro intenzivnější péči, jedinečnou ochranu před blednutím barvy a její maximální zářivost. Šampony neobsahující silikony, sulfáty, parabeny a minerální oleje byly speciálně vyvinuté pro barvené vlasy: ESSENSITY Color & Repair přináší intenzivní péči poškozeným, porézním barveným vlasům a ESSENSITY Color & Moisture dodává normálním až suchým barveným vlasům intenzivní zvlhčení. A navíc jsou všechny pečující přípravky bez obsahu umělých parfemací – používá se v nich pouze 100% přírodní parfemace.

Objevte čisté zdůraznění barvy: salony Schwarzkopf Professional nabízí od února 2014 novou řadu ESSENSITY, která zajišťuje skutečné barevné výsledky, přirozenou intenzitu a čistou hebkost kombinovanou s nezbytnou péčí.

 

Přípravky z nové řady ESSENSITY 

Color & Repair Bezsulfátový šampon - 250 ml/ 1000 ml, 279,-Kč

Color & Repair Kondicionér - 200 ml/ 1000 ml, 349,- Kč

Color & Repair Intenzivní kúra - 200 ml, 399,- Kč

Color & Repair Ochranné sérum - 125 ml, 349,- Kč

Color & Moisture Bezsulfátový šampon - 250 ml/ 1000 ml, 279,- Kč

Color & Moisture Kondicionér - 200 ml/ 1000 ml, 349,- Kč

Color & Moisture Intenzivní kúra - 200 ml, 399,- Kč

Color & Moisture Sprejový kondicionér - 200 ml, 379,- Kč

 

Zdroj: Schwarzkopf Professional

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram