Nový Katalog Modelek je na světě

Nový Katalog Modelek je na světě

Redakce magazínu Móda miluje výzvy. I proto pro vás právě v těchto okamžicích spouštíme nový katalog určený všem, kteří by rádi pronikli do módního světa. 

Redakce Móda v těchto okamžicích spouští nový katalog určený všem, kteří se nebojí výzev a chtějí proniknout do tolik zajímavého světa modelingu.

Registrace je pravda zpoplatněna, toho se však nelekej. Máme pro tebe totiž fair nabídku. Nově registrovaní, kteří u svého nově vytvořeného profilu nasbírají více než 100 liků (FB) do pěti dnů, stávají se automaticky součástí katalogu na dobu jednoho roku a to zdarma.

Co dalšího ti registrace v novém módním katalogu přinese?

-          Jakmile se staneš součástí Katalogu Modelek, automaticky budeš zařazen do projektu Staň se tváří magazínu Móda, jež se od počátku roku 2016 těší velké popularitě.  

-          Máš možnost prezentovat se našim klientům, kteří se stále poohlíží po nových a zajímavých tvářích pro nejrůznější módní události. Ať už se jedná o focení, natáčení např. reklamních spotů, nebo o práci přímo na přehlídkovém mole.

-          Registrace ti nabídne nejen možnost seberealizace ve světě módy, ale může sebou přinést i další spolupráce, například osobní účast při realizaci našich dalších projektů, či zajistit čestné místo v našem teamu.

Proto neváhej udělat velmi jednoduché avšak účinné rozhodnutí a staň se součástí naší bohatě rozvětvené módní rodiny. Registrace do katalogu.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram