Nový parfém Zorba od Jardins d'Écrivains vás přenese na prosluněnou Krétu

Nový parfém Zorba od Jardins d'Écrivains vás přenese na prosluněnou Krétu

Stejně volnomyšlenkářský a temperamentní jako hlavní postava slavného románu krétského autora Nikose Kazantzakise - takový je nejnovější parfém Zorba od Jardins d'Écrivains.

Stejně jako u všech předchozích vůní této značky se jeho autorka Anaïs Biguine inspirovala knižní postavou, místem a energií s ním spojenou.V tomto případě tedy hledejme inspiraci člověkem nezávislým, s neukojitelnou touhou po dobrodružství, milující sluneční paprsky, mořské vlny i křoviny krétského pohoří, které této vůni dominují. K dalším složkám utvářejícím tento unisexový letní koktejl patří šalvěj, pryskyřice, kosatec nebo mech. To vše ukryté v minimalistickém flakonu s blankytně modrým koženým pouzdrem, který připomíná barvu krétského nebe.


Cena: 2 400 Kč, k dostání exkluzivně v butiku Myskino nebo online na www.myskino.cz

Hlava: Svatojánský chléb, mořské tóny, divoké horské byliny
Srdce: Šalvěj, brambořík, pryskyřice
Tělo: Castoreum, kosatec, mech

 

O Jardins d'Écrivains

Značku Jardins d´Écrivains, v překladu Zahrady spisovatelů, uvedla v život fotografka, kreativní ředitelka a vášnivá čtenářka Anaïs Biguine v roce 2010. Tato energická a inspirativní Francouzka stojí nejen za značkou Jardins d'Écrivains ale také za značkami Gri-Gri, Les Cocottes de Paris nebo Chapel Factory.

MYSKINO, známý concept store zaměřený na výjimečnou i přírodní kosmetiku a niche parfémy, najdete v centru Prahy, na Vinohradské třídě 24. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram