Nude kousky, které ve vašem šatníku nesmí chybět

Nude kousky, které ve vašem šatníku nesmí chybět

Vedle neonových barev je letošní jaro v módě i nude. Je to barva, která sluší každému z nás, má tisíce podob a určitě si zaslouží pozornost. Obchody jsou dávno plné jarního oblečení a velká část z nich nabízí své zboží i v pleťových odstínech. My vám přinášÍme přehled těch nude kousků, po kterých byste se rozhodně měly porozhlédnout. Mezi ty patří i lakované nude lodičky nebo baleríny. 

Jako první by se určitě hodilo obyčejné oversize tričko nebo lehká košile. Můžete si je vzít v podstatě k čemukoli. Ležérně vypadají, když předek zastrkáte do kalhot a nohavice ohrnete nad kotníky. Zajímavé jsou kombinace právě s neonovými odstíny, vedle nešlápnete ani s klasickou černou. Jako doplňky se k pleťovým barvách hodí určitě zlatá nebo třeba tmavě modrá. 

Krásným typicky jarním oblečením je bezpochyby trenchcoat. Najít si ten správný střřih může být sice problém, ale pokud ho najdete, ideální barvou je nude. Narozdíl od černé totiž vypadá dobře i s klasickými černými slim kalhoty, černou kabelkou i botami. U všeho ale platí, že by se nemělo kombinovat více odstínů dohromady. Tudíž pozor na jiné nude odstíny u kabelky, bot a třeba trenchocoatu. Jednodušší a efektivnější je proto volit vždy jen jeden kus v pleťové barvě! 

Velkým hitem je lakovaná pevná kabelka! Je skvělým doplňkem k výraznému topu nebo kabátku. Můžete k ní sladit třeba i lodičky. I pro ty totiž tohle jaro platí, že lakovaná nude je skvělá volba. Vypadají dobře v kombinaci s high waisted kalhotami a umí rozbít jinak čistě pánský look. Elegantní jsou ty na nižším podpatku, na večírek se pak nemusíte bát ani velkých platform. 

A nemůžeme opomenout ani ženami napříč světem milované baleríny. Nosí se jak semišové, tak lakované. Ty semišové jsou často doplněny o stříbrné nebo zlaté detaily, lakované nude baleríny jsou potom zajímavým kouskem samy o sobě. Můžete si je vzít opravdu ke všemu. Až se ještě více oteplí, budou vypadat krásně s květovanou sukní nebo šaty a hodí se jistě i na příjemnou promenádu k moři. Ale nejvíce je asi užijeme na cesty do práce. 

Který z trendů nejvíce zaujal vás? A kterému z nich jste už dávno podlehly?

 

Zdroje obrázků: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram