Nudným dárkům odzvonilo, na scénu přichází Motovidlo.cz

Nudným dárkům odzvonilo, na scénu přichází Motovidlo.cz

Chcete své blízké potěšit něčím opravdu originálním, co si sami jen tak někde nekoupí? Co takhle dárek s vlastním jménem, městem, fotografií nebo zcela vlastním motivem? Máme pro vás malou inspiraci.

Navštivte e-shop Motovidlo.cz, na kterém můžete vybírat ze stovek originálních a vtipných motivů na trička, mikiny, dětská bodyčka, polštářky, hrnky nebo placky. Je toho opravdu spousta. Produkty i motivy jsou naštěstí rozděleny do kategorií, takže snadno najdete ten nejlepší dárek pro maminku, tatínka, babičku či kamaráda pařmena. Pokud i přesto budete bezradní, můžete využít rozcestí s tipy na dárky.

Vánoční soutěž o notebook

Blíží se čas Vánoc, takže se můžete navíc zúčastnit velké vánoční soutěže o nadupaný notebook. Stačí udělat nákup v minimální hodnotě 1 000 Kč (což jde opravdu snadno), a budete do soutěže automaticky zařazeni. Soutěžit můžete až do 17. 12. 2017 do 12:00 hodin, poté bude vylosován jeden šťastlivec, který dostane notebook pod stromeček. Pokud nakoupíte vícekrát, budete také vícekrát zařazeni do slosování, a vaše šance na výhru se znásobí. Navíc budete mít při nákupu nad 1 000 Kč dopravu zdarma! Ideální kombinace.


 

Navrhněte si vlastní motiv

Nově můžete využívat také konfigurátor motivů, ve kterém si můžete vytvořit zcela vlastní potisk. Kromě textu můžete vložit celou řadu předpřipravených obrázků nebo nahrát z počítače svoji vlastní fotografii. Vytvoříte tak dárky, které zaručeně nikdo jiný nemá.

 

Dárky pro páry a zamilované

 

Svatba a rozlučka se svobodou

 

   

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram