Nyní si můžete koupit džíny s kávovou sedlinou

Nyní si můžete koupit džíny s kávovou sedlinou

Amerika je zemí neomezených možností a proto si nově můžete koupit džíny, které jsou vyrobené z recyklovaných kávových sedlin.

Kolekce nazvané Denim X Café pro ženy a Denim Flex Café pro muže je na pultech od 15. října a jejich cena se pohybuje v rozmezí 49 až 55 dolarů.

"Důvody, proč jsme začali pracovat s kávou, jsou ty, že káva absorbuje pachy a džíny jsou i rychleschnoucí, což vede k potlačení zápachu," řekla Helen Kang, American Eagle senior ředitelka designu. Výhody těchto riflí jsou ale dalekosáhlejší. Díky mikroskopickým pórům vás právě díky kávě ochrání před UV zářením, které od sebe odrážejí.

Hlavní myšlenka vzešla z lásky ke kávě. Díky ní jsou džíny odolnější, nemusíte je tak často prát a zároveň se nemusíte bát, že by byly kalhoty cítit kávovými zrny.

Jedny z prvních, které si tyto džíny pořídily, jsou americké zpěvačky a herečky Hilary Duff a Vanessy Hudgens, které jsou na kávě "závislé". Nakonec nejsou jediné a tak právě pro tyto kofeinové „narkomany“ připravila značka American Eagle kolekci džínů s recyklovanou kávovou sedlinou.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram