O krásné líčení ve Fashion Story se postarala Mary Kay

O krásné líčení ve Fashion Story se postarala Mary Kay

Naši Fashion Story mapující podzimní módní trendy bychom nezvládli dovést k dokonalosti bez správné kosmetiky. Ještě že jsme měli Mary Kay. 

Obě krásné modelky pro naše podzimní focení líčila nezávislá kosmetická poradkyně značky Mary Kay Iveta Tomášková. S makeupem si opravdu vyhrála a díky širokému sortimentu Mary Kay měla na výběr z mnoha odstínů ať už na oči, na rty nebo i co se týče podkladu. Protože právě ten může ženy nejvíce pozlobit. Skvělou novinkou, kterou jsme při focení hned otestovali, byly nové matné rtěnky

Mary Kay představila zajímavou strukturu - gelovou polomatnou rtěnku, která vyniká dlouhotrvající barvou a výjimečným komfortem. Můžeme ji považovat za první 100% krycí rtěnku. Díky použití pokročilé technologie „Cushion Matrix technology“, jež využívá ultra účinné silikové mikročástice, vydrží vaše rty namalované dlouhé hodiny, aniž by se nepříjemně vysoušely. Mary Kay uvedla šest základních odstínů, které se hodí do kosmetické sbírky mladších i starších ročníků. Nás nejvíce nadchla výrazná růžová, ale s příchodem podzimu je zřejmé, že své slovo dostanou i nude odstíny. A jako příjemný bonus na závěr? Rtěnky obsahují slunečnicový olej a jojobový extrakt pro důkladnou hydrataci vašich rtů. 

Mary Kay

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram