O revoluční aplikaci MY STYLE RULES ve světě módy

O revoluční aplikaci MY STYLE RULES ve světě módy

Dnes se ve své podstatě v aplikacích žije. A tak proč si v ní nezkoušet i oblečení? Ne, nejedná se o primitivní oblékání panenky na mobilu. Aplikace MyStyleRules je ušitá vám přímo na míru a je v ní daleko víc. 

Aplikace MyStyleRules funguje formou webové stránky, takže si své virtuální zkoušení oblečení můžete užívat v pohodlí u velkého monitoru. Je úplně zdarma a jediné, co pro to musíte udělat je, zaregistrovat se. Stránka funguje v angličtině, ale díky skvěle popsaným krokům, kterými postupujete, se stará o to, aby rozuměli i ti méně zdatní.

1. Zadáte své míry

Krok po kroku se vaše virtuální postava bude mírami přibližovat k vám. Zvolíte barvu pleti, výšku, nejčastější velikost konfekce a pak jednotlivá čísla u hrudníku, pasu, boků.

2. Přesunete se do oblékací místnosti

A to je vlastně vše. Ve druhém kroku se panenka ocitne v šatně. Místnost ale pouhým kliknutím do vysunovací nabídky můžete změnit na kancelář, pláž nebo obchodní centrum. V horní liště rotují nejrůznější střihy a provedení oblečení a vy ji kliknutím zkoušíte. Jste-li zběhlí v angličtině, hlas "módní poradkyně" vám řekne, jak jednotlivý kus oblečení na vás vypadá a jak ho určitě (ne)nosit. To samé a ještě mnohem více si můžete přečíst v kolonkách Why this works / The Rules / Pairing.  Pod modelem vás samotných je ještě výrazné tlačítko Download rules!, po kliknutí se vám do počítače stáhne dokument v pdf se všemi údaji, které na stránce byly napsané. 

Od teď už jednoduše víte, jaký střih vám nejlépe sedí, jak ho doplňovat, k jaké příležitosti je určen a čemu se u něj vyvarovat. 

mystylerules.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram